Goldman Sachs Labur Dana Veem Blockchain

149

Syarikat Gergasi Perbankan yang berpangkalan di A.S. Goldman Sachs telah memulai pembiayaan strategik bernilai $ 25 juta untuk permulaan pembayaran blockchain Veem, dengan penyertaan juga mengesahkan dari Silicon Valley Bank pada 27 September.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Veem, yang menggunakan teknologi ledger digital untuk meningkatkan kecekapan pembayaran perniagaan kecil, menyatakan dalam sidang media mereka bahawa pusingan pendanaan juga menerima penyertaan dari GV (dahulunya Google Ventures), Trend Forward Capital, Extol Capital, Kleiner Perkins, and Pantera Capital, antara lain pelabur.

Layari Laman web Veem : https://www.veem.com

Forbes mencatatkan bahawa Goldman Sachs melabur melalui Kumpulan Utama Pelaburan Strategiknya, dan Rana Yared, pengarah urusan Goldman Sachs, akan duduk di dewan Veem sebagai pemerhati bukan mengundi.

Veem merancang untuk membangunkan integrasi rakan kongsi baharu, serta “bergantung kepada peningkatan automasi, termasuk pemantauan anti-wang haram dan pematuhan pelanggan-pelanggan,” laporan Forbes.

Veem menggunakan Bitcoin (BTC) untuk menyambung akaun bank kliennya dengan pembekal, memproses lebih daripada separuh transaksi dengan cryptocurrency sebagai pengganti untuk wartawan. Permulaan blockchain sebelum ini menyempurnakan pusingan dana Siri B $ 26 juta pada bulan Mac. Menurut siaran akhbar, Veem kini melayani 80,000 perniagaan kecil di 96 negara.

Layari Laman web Veem : https://www.veem.com

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!