Harga Token BitTorrent (BTT) Melonjak 100% Sejak ICO

52

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Harga token BitTorrent (BTT) telah naik lebih 600 peratus sejak tawaran duit syiling permulaan (ICO) yang dijual dalam beberapa minit, menurut data dari CoinMarketCap pada 4 Feb.

Pelanggan torrent Peer-to-peer BitTorrent, yang membolehkan pengguna untuk mengedarkan fail melalui Internet melancarkan BTT token asli yang berasal dari Tron pada awal bulan Januari. BTT adalah sebahagian daripada cita-cita yang lebih luas untuk membina platform pengedaran kandungan yang terpencil menggunakan mata wang digital.

Pada 28 Jan, penjualan BTT di platform Pelancar Binance menjadi tajuk utama, menjaringkan $ 7.1 juta dolar dengan penjualan 50 bilion token di bawah 15 minit. Ketua Pegawai Eksekutif Tron dan pengasas Justin Sun secara rasmi mengumumkan bahawa semua 23.76 bilion BTT telah dijual dalam masa 13 minit dan 25 saat dengan harga $ 0.00012 setiap token.

Sebagai masa yang tepat, BTT didagangkan sekitar $ 0.000885, kenaikan harga 629 peratus sejak ICO dan kenaikan 47 peratus dalam tempoh 24 jam yang lalu. Jumlah dagangan duit syiling sepanjang hari terakhir ialah sekitar $ 360 juta, manakala jumlah penawarannya adalah 990 bilion BTT.

Untuk tempoh yang sama, mata wang digital utama oleh permodalan pasaran Bitcoin (BTC) telah kehilangan kira-kira tiga peratus, Ripple syiling terbesar kedua (XRP) telah meningkat sekitar 3.4 peratus, manakala Ethereum (ETH) meningkat sebanyak 2.8 peratus, dari carta CoinMarketCap.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!