HTC Lancar Dagangan Wallet Tanpa “Exchanger” Dalam Telefon Pintar

207

Syarikat High Tech Computer (HTC) melancarkan dagangan cryptocurrency dalam wallet untuk pengguna telefon pintar Exodus 1.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

HTC mengumumkan versi kos rendah telefon pintar blockchainnya akan muncul sekitar Q3 2019, kini membolehkan pengguna Zion Vault untuk menukar antara pelbagai cryptocurrency.

Ciri ini dihasilkan daripada perkongsian dengan Kyber Network, sebuah platform berdedikasi bagi penyelesaian perdagangan silang-token.

Swap melibatkan pemilihan token ERC-20 berasaskan Ethereum (ETH), termasuk token (BAT), rangkaian kyber (KNC) dan (DAI), serta menghapuskan keperluan untuk menghantar token kepada perantara seperti exchanger.

HTC berhasrat untuk menjadikan telefon pintar yang dibolehkan blockchain diakses untuk pengguna. Model yang lebih berpatutan dari Exodus 1, yang dijuluki Exodus 1S, juga akan mempunyai pilihan untuk menjalankan nod penuh rangkaian Bitcoin (BTC).

HTC tidak bersendirian di arena telefon pintar blockchain, dengan samsung gergasi Korea Samsung mengumumkan rancangan dompetnya sendiri untuk peranti Galaxy S10 awal tahun ini.

Pada hari Selasa, media tempatan berbahasa Inggeris Perniagaan Korea terus melaporkan Samsung Galaxy mensasarkan pengguna berpendapatan rendah.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!