HTC Lancar Pra-Jualan Telefon Pintar Blockchain

183

Syarikat elektronik Taiwan HTC telah mengumumkan penjualan telefon pintar blockchain yang dibincangkan secara meluas, Exodus 1.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Pra-Jualan Exodus 1 secara rasmi diumumkan hari ini semasa sidang kemuncak Web3, berlangsung 22-24 Oktober di Berlin. Menurut laman web HTC Exodus, “akses awal” ke telefon kini boleh dibeli melalui Bitcoin (BTC) atau Ethereum (ETH), dan boleh didapati di 34 wilayah, termasuk A.S., U.K dan Hong Kong.

Pra-pesanan untuk Exodus 1 disenaraikan sekitar $ 960 (0.15 BTC atau 4.78 ETH), dengan tarikh penghantaran dinyatakan pada Disember 2018.

HTC pertama kali mendedahkan pelannya untuk melancarkan telefon pintar berkunci blockchain pada Mei 2018. Syarikat kemudian menjanjikan Exodus 1 akan menyokong “pelbagai protokol blockchain,” seperti Bitcoin, Ethereum, Lightning Network (LN), dan rangkaian Dfinity, serta dompet cryptocurrency.

Pada bulan Julai, HTC mengesahkan rancangan untuk memasang dompet crypto asli di dalam telefonnya. Syarikat itu juga mengumumkan bahawa ia akan menyokong CryptoKitties, permainan terpusat yang berasaskan Ethereum \(DApp). Kemudian pada bulan itu pengasas Litecoin (LTC) Charlie Lee mendedahkan bahawa dia akan berunding dengan HTC dalam pembuatan telefon pintar blokchain tersebut.

Model yang tersedia untuk pra-tempahan hari ini secara jelas menyediakan dompet crypto dalam selamat adalah “dilindungi dari OS Android,”.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!