Huobi Memperluaskan Jajahan – Lancar Platform Exchanger Di India

448

Huobi, exchanger ketiga terbesar cryptocurrency China, telah mendedahkan pelan pengembangannya di India dengan memaklumkan bahawa ia akan menghasilkan platform peer-to-peer (P2P) yang akan menyokong dagangan dalam mata wang India-Rupee. Pengguna India tidak mempunyai kebenaran untuk melakukan transaksi dalam cryptocurrency sejak kerajaan India mengambil pandangan bahawa mereka tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kejadian yang berlaku.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Huobi juga mengatakan bahawa tiada bayaran transaksi akan dikenakan ke atas urus niaga mereka, tetapi urus niaga percuma hanya terhad kepada Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) dan Tether (USDT). Huobi akan membenarkan perdagangan kriptografi lain secepat mungkin.

Sementara itu, mereka terpaksa berpindah ke Huobi untuk berdagang dengan mata wang kriptografi lain.

Transaksi boleh dibuat melalui :

https://otc.huobi.com

(NAMUN TIDAK DIBUKA UNTUK MALAYSIA (Hanya untuk China, India, Vietnam dan Singapore paling dekat)

Platform P2P untuk India Huobi , pengguna negara India boleh membeli dan menjual crypto mereka melalui perdagangan antara crypto malah urus niaga akan dilakukan dengan sokongan rupee India (INR),

Huobi berkata dalam satu kenyataan akhbar , “Kami fikir sudah tiba masanya kita menyediakan penyelesaian untuk membeli / menjual aset digital dengan INR untuk semua pengguna India: Huobi OTC – platform peer-to-peer (P2P) yang membolehkan pengguna dan pedagang untuk berdagang digital aset dengan mata wang tempatan anda. “.

Walaupun rakyat Malaysia tidak dapat mendaftar dalam platform ini, bagi penulis , ini satu perkembangan Huobi dalam persaingan kuat dengan Binance dan Okex.

Jika anda lihat dicarta Top3 Exchanger di Coinmarketcap, Okex merupakan Exchanger no.1 , namun hanya dibuka untuk beberapa negara sahaja. Okex menolak verify rakyat Malaysia. Kenapa? Mengapa? masih lagi menjadi tanda tanya bagi penulis.

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!