Khabar Angin – ICO Telegram Bakal Dibuka Jualan Dalam Exchanger Liquid.com

110

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Aplikasi Messaging Telegram, yang melancarkan private ico kini akhirnya bakal ditawarkan kepada orang ramai.

Penjualan terhad gram token akan berlaku pada pertukaran Liquid dari 10 Julai. Tawaran itu dilaporkan datang sebelum penjualan awam penuh yang dirancang pada bulan Oktober ini. Kos token dan jumlah yang disasarkan tidak lagi didedahkan.

Jualan itu dibuat melalui Gram Asia, yang dikatakan oleh TechCrunch ialah entiti Korea mendakwa sebagai pemegang gram terbesar.

Gram sebelum ini hanya dijual kepada pelabur terakreditasi di ICO dua fasa besar-besaran Telegram pada Februari dan Mac 2018 – jualan yang membawa sekitar $ 1.7 bilion.

Dana itu akan digunakan untuk membangunkan Rangkaian Terbuka Telegram (TON), sebuah blokchain yang bercita-cita tinggi yang bertujuan untuk mendesentralisasi pelbagai aspek komunikasi digital, perkongsian fail untuk melayari transaksi.

Mengikut laman jualan gram di laman web Liquid, “TON membawa kelajuan dan skalabilitas kepada seni bina pelbagai blokchain yang menangani keperluan untuk waktu urus niaga minimum dan keselamatan.”

Ia juga menyatakan bahawa jualan terbuka kepada semua pelabur di seluruh dunia, tetapi tidak termasuk sesetengah negara termasuk A.S. dan Jepun.

Ia juga perlu diperhatikan bahawa sebarang token gram yang dijual dalam tawaran yang akan datang tidak akan segera diperdagangkan.

Laman web itu berkata:

“Token yang dijual tidak akan dikeluarkan sehingga selepas TON berjalan secara langsung (pelepasan utama), mengikut jadual penghantaran. Pembeli tidak akan dapat memindahkan, menarik balik, atau berdagang Gram sebelum dibebaskan. “

Pelabur yang mendaftar di exchanger Liquid boleh membeli gram dengan dolar A.S. atau stabilcoin USDC. Pelancaran token penuh dijangka pada akhir Oktober, menurut laman web laman web itu.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!