JCASH – Crypto Pertama Singapore Siap Sedia Untuk Diguna Pakai

354

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

JioJioMe yang berpangkalan di Singapura, aplikasi sosial yang mewujudkan pasaran digital dan memberi faedah kepada semua orang dalam ekosistemnya yang saling berkaitan, malah JioJioMe telah mencipta cryptocurrency sendiri yang dipanggil JCASH.

Dengan menggunakan token ERC-20 sebagai asas. Matlamat platform itu adalah untuk memanfaatkan semua pemain ekonomi dalam ekosistem cryptocurrency. Pada dasarnya, ia diharapkan dapat memudahkan aktiviti semua orang: pengguna, peniaga, dan pengiklan.

Pada dasarnya, pengguna dan pengeluar akan mendapat manfaat daripada aplikasinya, yang mana syarikat itu memanggil aplikasi “hobi.” Di samping itu, pengguna JiojioMe kemudian boleh mendapatkan JCASH apabila mereka jio – yang bermaksud untuk dijemput dalam bahasa Cina – pengguna lain untuk mengambil kesempatan daripada promosi dan diskaun melalui aplikasi.

Install Applikasi
Download JiojioMe di http://www.jiojio.me/download
Letak promo code ” blocky ”  untuk dapatkan JCASH secara percuma sebahagian dari Promosi Pelancaran JCASH.

Layari Laman Web untuk maklumat lanjut
https://www.jiojio.io/#intro

Manfaat dari JCASH?
Kedua-dua pengguna dan pengeluar mendapat manfaat daripada JioJiome dengan membenarkan pengguna untuk menunjukkan pilihan pengiklanan mereka sendiri – yang membolehkan perniagaan lebih efektif memasarkan kepada sasaran pelanggan mereka.

Pengguna awal akan diberikan crypto JCASH kepada pengguna yang mempromosikan iklan JioJioMe dan kepada peniaga yang memperoleh JCASH daripada pengguna yang membeli produk mereka di Marketplace JioJioMe.

Khususnya, perniagaan boleh menggunakan platform terdesentralisasi yang akan datang untuk lebih berkesan mengiklankan dan menarik lebih ramai pelanggan melalui baucer dan promosi. Di sisi lain, para pengguna akan mendapat manfaat daripada menggunakan JCASH di marketplace JioJioMe untuk mendapatkan promosi dan diskaun yang ditawarkan kepada mereka.

Dengan Pasar Jio, JCASH boleh digunakan untuk berdagang untuk barangan bernilai fizikal, dan dengan lebih daripada 600 peniaga di dalam aplikasi JiojioMe, pengguna akan diberi kuasa beli yang cukup besar dalam proses ini.

Pengguna juga boleh diberi ganjaran atas setiap cadangan yang berjaya melalui konsensus JCASH’s Proof-Of-Activity (POA). Menurut kenyataan rasmi JCASH, POA direka supaya pengiklan mengetahui dengan tepat apa yang mereka bayar.

Mengenai JCASH dan JioJioMe
JCASH, buat masa ini, merupakan mata wang centralized yang diuruskan oleh pasukan JioJioMe dan digunakan untuk transaksi dalam aplikasinya. Walau bagaimanapun, permulaan akan beralih kepada penyelesaian yang terpencar, menghalangnya apabila ia selesai penjualan tokennya pada 9 November 2018.

Dengan penggunaan Smart Contract dan Interface Program Aplikasi (API), aplikasi JiojioMe boleh memindahkan transaksi ke rangkaian Ethereum. Ini akan menjadikan keseluruhan proses tidak percaya kerana tiada entiti pusat dapat memperoleh kawalan mata wang sebaik sahaja peralihan ini selesai.

Tambahan pula, beberapa faedah yang banyak akan datang dari integrasi blockchain, termasuk privasi yang dipertingkatkan untuk pengguna dan data anonymous yang akan memberi syarikat keupayaan untuk menghormati data pelanggan mereka, sementara pada masa yang sama memahami perilaku pengguna dalam kegunaan harian.

Install Applikasi
Download JiojioMe di http://www.jiojio.me/download
Letak promo code ” blocky ”  untuk dapatkan JCASH secara percuma sebahagian dari Promosi Pelancaran JCASH.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!