Juara Tinju Dunia Manny Pacquiao Dibalik Pac Coin

203

Peninju terkenal dunia dan Senator di negara asalnya filipina, Manny Pacquiao kini bersedia untuk mempromosikan cryptocurrencynya sendiri di Blockchain Fair Asia akan datang.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Laman web rasmi untuk acara itu menyenaraikan Senator Manny Pacquiao sebagai “penampilan khas tetamu untuk mempromosikan token PACnya dikuasai oleh GCOX.” Acara itu akan diadakan di Manila dari 11-12 Oktober.

Global Crypto Offering Exchange (GCOX) menegaskan diri mereka sebagai “platform pertama di dunia yang memberikan populariti.” Syarikat itu berkata ia membantu “selebriti mewujudkan token kripto peribadi mereka dan menguruskan penyenaraian ITS mereka di platform.”

Layari Laman Web GCOX : https://gcox.com/

GCOX menandatangani Manny Pacquiao kembali pada bulan Mac untuk berkhidmat sebagai selebriti pertama syarikat untuk melepaskan Token Selebriti mereka. Pacquiao dikenali sebagai duit syiling PAC.

Menurut GCOX, Token Selebriti ini boleh digunakan untuk membeli barangan eksklusif, tiket, dan perkhidmatan lain, dan juga boleh digunakan untuk berinteraksi dengan bintang-bintang melalui acara-acara dan live streaming.

Selain Pacquiao, pelabur swasta lain dalam GCOX termasuk mantan pemain bola sepak England Michael Owen, Pengasas JIT Holdings Tommie Goh, dan Pengerusi Pengurusan Modal Heliconia Lim How Teck.

Satu lagi petinju terkenal, Floyd Mayweather, mempromosikan permulaan cryptocurrency yang dipanggil Central Tech dengan DJ Khaled. Pada bulan April, syarikat itu telah didakwa sebagai penipuan oleh SEC yang berkaitan dengan ICOnya, sementara SEC telah mengeluarkan beberapa amaran kepada selebriti daripada mengesahkan ICO sebagai pertukaran untuk pembayaran.

Layari Laman Web GCOX : https://gcox.com/

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!