Jutawan BTC China Zhao Dong Percaya Musim Spring Crypto Akan Datang pada tahun 2020

463

Jutawan Bitcoin (BTC) berbangsa Cina,Zhao Dong percaya bahawa musim menuai crypto hanya akan datang pada tahun 2020. Pendapatnya, berkongsi dalam sembang awam di messenger tempatan WeChat.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Zhao Dong, yang memiliki kepentingan besar dalam bursa crypto yang berpangkalan di Hong Kong, Bitfinex, baru-baru ini telah mengambil bahagian dalam perbincangan yang diadakan dalam bual bicara online.

Apabila ditanya mengenai masa depan BTC, Zhao Dong menarik semula populariti BTC pada Disember 2017. Berbanding dengan masa itu, tiada siapa yang peduli mengenai BTC hari ini, katanya, sambil menambah bahawa duit syiling akan menarik perhatian sekali lagi apabila harganya sampai “Banyak puluhan ribu ringgit” sekali lagi.

Oleh itu, pendapat usahawan itu pasaran beruang adalah masa terbaik untuk membeli BTC. Zhao Dong juga menambah bahawa tahun 2019 akan menjadi tahun harga crypto yang rendah, mencatatkan bahawa industri perlu bersaing untuk beberapa bulan lagi digelar musim sejuk crypto. Pada pendapatnya, banyak syarikat akan hilang dalam tempoh ini, tetapi yang baru pasti akan muncul untuk menjadikan kedua-dua masa terbaik dan paling teruk bagi pelabur dan usahawan.

Mengenai perspektif jangka panjang, Zhao Dong berkata dalam sembang itu bahawa musim menuai crypto hanya akan datang pada tahun 2020, manakala musim panas crypto tidak akan sampai 2021.

Musim sejuk Crypto adalah istilah yang digunakan oleh orang dalam industri untuk menentukan pasaran beruang berpanjangan yang menjadi tidak lama lagi selepas BTC mencapai puncak sejarah $ 20,000 pada Disember 2017.

Zhao Dong bukan satu-satunya pemain utama untuk meramalkan pemulihan pasaran crypto. Syarikat penyelidikan yang berpangkalan di New York Fundstrat Global Advisors baru-baru ini mengeluarkan tinjauan cryptto 2019, di mana syarikat menerangkan penambahbaikan tambahan pada dasarnya akan menyokong harga yang lebih tinggi untuk cryptocurrency.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!