Kakao Corp Korea Selatan Merancang ICO Kedua Selepas Mengutip $90 Juta Dari ICO

326

Syarikat internet terbesar Korea Selatan Kakao Corp akan mengulangi tawaran coin awalnya (ICO) selepas menjana $ 90 juta daripada pelabur.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Klaytn, platform blockchain yang menjadi tanggungjawab firma Ground X, akan berusaha meningkatkan $ 90 juta lagi sebaik minggu ini. Pada Disember 2018, Kakao mula mengumumkan bahawa ia merancang untuk menaikkan sekitar $ 300 juta melalui Ground X untuk mengembangkan tokennya sendiri.

Menurut Jason Han, Ketua Pegawai Eksekutif Ground X, IDG Capital, Cresendo Equity Partners dan Translink Capital adalah sebahagian dari modal teroka dan dana ekuiti persendirian untuk mengambil bahagian dalam pusingan ICO.

Pemaju permainan Wemade Entertainment Co. dan agensi pelancongan Cina Zanadu adalah antara 26 syarikat yang akan menjalankan aplikasi mereka di platform Klatyn. Han juga menyatakan bahawa Kakao sedang mempertimbangkan menambah salah satu perkhidmatannya sendiri ke platform, walaupun ini belum disahkan.

Syarikat itu berjaya mengelakkan dasar pengawalseliaan yang ketat di Korea Selatan dan di tempat lain dengan memastikan token ICOnya hanya tersedia kepada pelabur swasta  yang berdaftar.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!