Kelab Bola Sepak Liga Perdana Inggeris – West Ham Lancar Fan Token Dengan Socios

251

West Ham United yang berpangkalan di London – pasukan bola sepak yang bermain dalam Liga Perdana Inggeris – bermitra dengan platform blockchain Socios.com untuk melancarkan ekosistem fan token.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, platform pengundian Socios dan aplikasi mudah alih berasaskan blokchain dikendalikan oleh chiliZ venture blockchain, yang mempunyai sokongan pemain industri crypto tinggi yang termasuk pertukaran Binance dan OK Blockchain Capital.

West Ham United, yang kini menduduki tempat ke-11 dalam Liga Perdana Inggeris, mempunyai lebih 2.3 juta suka di laman Facebook rasmi kelab.

Menurut kenyataan akhbar hari ini, Socios dan West Ham United akan melancarkan Fan Token rasmi berjenama melalui tawaran Token Fan (FTO) pada permulaan musim bola sepak 2019/20.

Token ini akan menjadi aset digital yang memberikan hak mengundi pada peminat West Ham United, dan akan digunakan untuk memacu penglibatan peminat dengan membolehkan pengguna untuk mengambil bahagian dalam pemilihan yang diberikan kepada aplikasi mudah alih Socios. Token juga memberikan pemegang akses kepada barangan, ganjaran dan permainan.

Walaupun token digunakan pada platform Socios, dalam istilah teknikal mereka beroperasi pada rantaian sisi yang  berasingan, di mana setiap kelab bola sepak chilliZ yang  berfungsi sebagai Node dengan bukti kuasa.

Untuk membeli tanda-tanda berjenama West Ham United dan mengambil bahagian dalam Tawaran Fan Token, peminat kelab mesti terlebih dahulu membeli $ chz melalui aplikasi atau pertukaran crypto untuk seterusnya memperdagangkan untuk Fan Token mereka.

Pasukan bola sepak global utama lain yang telah bekerjasama dengan platform itu termasuk kelab bola sepak Perancis Paris Saint-Germain dan Juventus Itali.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!