“Kelas Percuma” Belajar Tentang Pelaburan Mata Wang Digital Di Blocky.My

399

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Blocky.my hanyalah sebuah syarikat media dalam bahasa Malaysia tentang industri crypto semasa dan global. Namun dalam masa yang sama dalam penyebaran ilmu tentang Mata Wang Digital pada masyarakat umum, Blocky.my menganjurkan kelas secara percuma terbuka pada semua orang yang ingin belajar dan melabur dalam pelaburan Aset Digital..

Oleh kerana masih ramai lagi masyarakat Malaysia tidak mengenali Crypto ataupun dikenali sebagai Mata Wang Digital. Blocky.my kini membuka kelas crypto kepada umum secara PERCUMA. Hanya memerlukan kesungguhan anda untuk menghadiri kelas.

Kelas Setiap Hari Jumaat Pukul 8 malam -11 malam,
Terbuka kepada 10 orang terawal yang mendaftar nama. (Jika penuh nama anda akan ditunda ke Jumaat seterusnya.)

Lokasi Tempat akan di update melalui telefon , supaya sesi dalam bentuk santai bukan former kelas atau seminar seperti biasa.

Sila daftar nama terlebih dahulu di form ini untuk menempah tempat Kelas Crypto Percuma

Klik link ini untuk menempah tempat

DAFTAR NAMA ANDA SEKARANG REBUT PELUANG INI JADI YANG TERAWAL DALAM INDUSTRI ASET DIGITAL DAN MATA WANG MAYA.

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!