Kenaikkan Harga 0x Selepas Menjadi Token Erc-20 Pertama Didagangkan di Coinbase

128

Hampir seminggu selepas menambah token Protokol 0x (ZRX) pada platform pelaburan profesionalnya, hari ini, pertukaran crypto Coinbase membolehkan perdagangan penuh untuk pelabur runcit.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Coinbase mengumumkan bahawa pengguna app coinbase.com, Android dan iOS akan dapat berdagang, membeli, menjual atau menyimpan ZRX. ZRX adalah tanda ERC-20 pertama yang disenaraikan oleh bursa U.S. Coinbase juga akan menyenaraikan beberapa token erc-20 pada platformnya pada masa akan datang.

Walau bagaimanapun, tidak semua pelanggan Coinbase akan mempunyai akses kepada token itu dengan segera: dalam catatan blog, Presiden Consumer Coinbase dan pengurus besar Dan Romero mengatakan bahawa token “pada mulanya tidak akan tersedia untuk penduduk di United Kingdom atau negeri New York. “

“Kami juga melabur dalam cara baru untuk membantu orang memahami dan meneroka kriptografi,” Untuk tujuan itu, laman web pertukaran kini termasuk halaman sumber maklumat untuk token 0x, serta halaman pendidikan yang lebih umum pada cryptocurrency.

Harga ZRX / USD melonjak 17 peratus sejam selepas Coinbase mengumumkan ia akan ditambah ke platformnya, mencapai paras tertinggi harian $ 0.89 mengikut data dari pertukaran Binance. ZRX mencapai harga yang sama $ 0.91 pada 11 Oktober berikutan pengumuman penyenaraian sebelum ni dari Coinbase Pro.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!