Kerjasama Domino’s Pizza Malaysia & Singapore Dengan SingularityNET

252

Pizza dan Domino di Singapura/Malaysia telah bekerjasama dengan SingularityNET untuk meningkatkan asas pelanggannya dengan kecerdasan buatan (AI) yang dikuasakan oleh blockchain.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Dalam perkongsian baru, pakar SingularityNET  menggabungkan algoritma dan penyelesaian AI dalam operasi Domino untuk memudahkan perkembangan dan pertumbuhan dari segi rantaian bekalan dan logistik di Malaysia dan Singapura.

Khususnya, ciri-ciri AI baru ditetapkan untuk dimanfaatkan menerusi platform SingularityNET Beta, sebuah pasaran berpusat di Ethereum (ETH) yang dilancarkan pada bulan Februari 2019.

Menurut siaran akhbar itu, Domino’s Pizza Malaysia & Singapore mempunyai lebih daripada 260 kedai dengan jumlah kakitangan lebih daripada 4,000. pengguna boleh membayar Domino’s Pizza dengan bitcoin (BTC) sebagai pembayaran walaupun perkhidmatan seperti PizzaForCoins.

Permulaan pembayaran crypto Fold melancarkan portal Domino berasaskan web untuk membolehkan pelanggan membeli pizza dengan bitcoin menggunakan Rangkaian Lightning,

Baru-baru ini, SingularityNET bekerjasama dengan gergasi insurans Cina untuk memberikan algoritma AI yang memberi tumpuan kepada Pengiktirafan Watak Optik, Visi Komputer dan latihan model.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!