Keuntungan Melalui Stablecoin

88

Bagaimana Pedagang DeFi Mendapat Keuntungan sebanyak 89% dalam Minit Slinging Stablecoins

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Dalam pasaran aset digital , stablecoins seperti Tether dan USDS harus mewakilii nilai sebanak USD$ 1. Tetapi harga satblecoins tersebut sering berubah di platform perdagangan pubescent kewangan terdesentralisasi,atau DeFi.

Oleh itu, pedagang krypto kini sedang merancang strategi untuk mendapat keuntungan daripada melonggarkan stabelcoins di pasaran yang berkembang pesat.

Pada 1hb Ogos, 10 transaksi Ethereum blockchain, seorang pedagang nampaknya telah menggunakan serangkaian transaksi di tether dan USDC di bursa krypto desentralisasi Uniswap, Curve dan dYdX untuk menjana keuntungan sebanyak USD$ 40,000 dari pelaburan awal USD$ 45,000.

Itu menghasilkan keuntungan sebanyak 89% dalam masa beberapa minit.

Coinbase membolehkan orang Amerika mengambil pinjaman tunai dengan cagaran Bitcoin

Pertukaran krypto Coinbase akan dihabiskan dengan penawaran krytpo menjelang jangkaan bull, senarai projek DeFi, permintaan tinggi untuk altcoin dan sekarang produk untuk membuat pinjaman menggunakan Bitcoin.

Pertukaran itu mengumumkan pada hari Khamis bahawa pengguna Coinbase dapat membuat pinjaman tunai sehingga 30% dari pegangan Bitcoin mereka. Ciri – ciri ini akan dilancarkan secara beransuranr untuk merangkumi semua negeri USA, katanya.

Pelanggan USA di negeri yang terpilih akan berpelung untuk membuuat pinjaman sebanyak 30% dari Bitcoin dalam bentuk Wang tunai. Pelanggan yang layak akan dijemput untuk daftar di senarai menunggu untuk akses awal di Coinbase hari ini. Ketahui lebih lanjut di sini: https://blog.coinbase.com/borrow-cash-us

Satu Juta Korea Selatan Kini Mempunyai Lesen Memandu Blockchain

Satu juta korea selatan telah melupakan lesen memandu fizikal mereka untuk memilih alternatif digital bertenaga blockchain yang menggunakan aplikasi telefon pintar PASS.

Ini mewakili lebih daripada 3% daripada keseluruhan populasi pemandu di Korea Selatan, yang berjumlah 32.6 juta pemandu berlesen pada tahun 2019 menurut Statista. Ini adalah kad pengenalan digital pertama yang dibenarkan untuk digunakan di seluruh Korea Selatan dan mendapat kelulusan Kementerian Sains dan ICT negara pada bulan September 2019.

Projek ini dilancarkan pada bulan Mei oleh Badan Polis Nasional dengan kerjasama Pihak Berkuasa Lalu Lintas Jalan Korea, dan tiga penyedia telekomunikasi utama negara: SK, KT dan LG U +. Menjelang bulan lalu, 27 pusat ujian lesen memandu Korea Selatan telah menggunakan aplikasi PASS untuk memperbaharui dan mengeluarkan semula lesen memandu digital.

ID yang diiktiraf secara sah juga dapat digunakan untuk keperluan pengenalan dan bukti usia, seperti di kedai serbaneka dan rantai runcit yang menjual rokok dan alkohol. Pengguna menunjukkan lesen mereka melalui kod bar atau kod QR pada aplikasi. Penduduk yang bukan dari Korea akan menerima lesen dalam versi bahasa Inggeris.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!