Kodak Lancar Produk Data Blockchain

116

Kodak Services for Business melancarkan platform pengurusan dokumen berasaskan blokchain semasa persidangan dua hari di New York, menurut siaran akhbar yang disiarkan pada 5 Jun.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Syarikat itu berkata teknologi itu membolehkan perniagaan dan kerajaan untuk menguruskan dokumen sensitif yang lebih baik dan memastikannya selamat – mengalir aliran kerja dan mengarkibkan untuk memastikan rekod boleh diakses dalam masa nyata.

Menurut Kodak, sistem ini dapat membantu organisasi mencapai penjimatan kos sehingga 40% dengan meningkatkan produktiviti dan mencegah kehilangan maklumat.

Produk lain yang dipamerkan semasa acara termasuk Scan Cloud, yang membolehkan pengguna memproses data di mana sahaja mereka berada.

“Smart Cities” juga dibincangkan di persidangan itu – konsep di mana teknologi canggih digunakan untuk meningkatkan infrastruktur dan perkhidmatan di kawasan bandar.

Syarikat itu telah menggunakan blokchain untuk menubuhkan pangkalan data sebelum ini, dan baru-baru ini memupuk kerjasama dengan RYDE Holding untuk membina platform hak cipta untuk melindungi hak cipta dan membantu jurugambar mengewangkan kerja mereka. Dikenali sebagai KodakONE, ujian beta terhad dilaporkan menjana lebih daripada $ 1 juta dalam tuntutan pelesenan.

Kembali pada bulan Februari 2018, Kodak terpaksa melambatkan pelancaran KodakCOIN cryptocurrencynya untuk menilai status pelabur yang berpotensi.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!