Kucoin Shares (KCS) – Kelebihan Kucoin berbanding Binance dan Exchanger lain

554

KuCoin Exchanger
KuCoin adalah pertukaran kripto antarabangsa yang baru berpusat di Hong Kong. Ia dibuka pada September 2017 dan berkembang pesat dalam indusri crypto.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Exchanger itu mempunyai reka bentuk moden, pengalaman UX design yang berbeza dan juga mempunyai aplikasi mudah alih handphone. Malah Kucoin berkembang menjadi pesaing kepada Binance , Huobi, Okex serta exchanger pasaran China,

Seperti Exchanger lain yang berasas di China, Kucoin juga mempunyai Crypto nya tersendiri iaitu KuCoin Shares (KCS) malah ia lebih menarik daripada Binance , Okex serta Huobi. Dalam masa 30 hari sahaja mereka telah berjaya menyenaraikan cryptonya Kucoin Share (KCS) dalam Coinmarketcap.

Kucoin Exchange Rank in Coinmarketcap

KELEBIHAN KUCOIN SHARES (KCS) BERBANDING EXCHANGER LAIN.
Mereka mengedarkan 90% daripada fees perdagangan platform kepada pemegang Kucoin Share (KCS). Inilah caranya:

  • Exchanger KuCoin menyimpan 10% daripada setiap fees trading.
  • Mereka mengedarkan 40% fees tersebut kepada pengguna yang telah mencadangkan pengguna lain (reference)
  • Mereka mengedarkan baki 50% kepada pemegang Kucoin Shares (KCS).

Sebagai contoh: Pengguna A memegang 10,000 KCS dalam akaunnya di Kucoin Exchanger. Pada bulan Oktober jumlah purata keseluruhan pertukaran sehari adalah 10000 BTC dan yuran perdagangan yang dikutip setiap hari ialah 20 BTC. Dengan mengandaikan bekalan 100 juta KCS beredar, pengguna ini akan mendapat 20 BTC x 50% * (10000/100000000) = 0.001 BTC sehari, 0.03 BTC sebulan! Untuk bekalan beredar 80 juta KCS, ia adalah 0.0375BTC sebulan.

Semakin banyak KCS yang anda pegang, semakin banyak bonus yang anda dapatkan. Dan memikirkan rancangan masa depan mereka dan berapa banyak yang telah mereka lakukan dalam satu bulan, akan ada beberapa BTC yang anda akan dapat dengan hanya HODL Kucoin Share (KCS), Oleh sebab itu , bagi penggemar Hodlers , Kucoin adalah Coin terbaik untuk anda hodl kerana semasa menunggu kenaikkan harga, anda juga mendapatkan crypto lain berdasarkan bonus Kucoin.

Di samping itu, Kelebihan Exchanger Kucoin juga mengedarkan GAS percuma setiap hari untuk pemegang NEO tidak seperti bursa lain yang tidak mengedarkannya dan tidak seperti Binance yang mengedarkan secara bulanan.

Mula berdagang di Kucoin Exchanger register disini https://www.kucoin.com

Kesimpulannya kelebihan Kucoin adalah berbeza dengan exchanger lain, Malah ideologinya juga berbeza , seperti yang kita lihat , jikalau Binance membuat cryptonya Binance Coin untuk mendapatkan diskaun 50% fees. Kucoin pula membuka Dividen kepada pemegang Kucoin Shares, Seperti konsep perbankan Fixed Deposit atau Unit Trust.

Pelan Pembangunan dan Roadmap mereka sepadan dengan matlamat pelaburan jangka panjang . Malah kebanyakkan crypto yang berpotensi mula berdagang di Kucoin.

Dengan semua itu, penulis berani untuk mengatakan bahawa Kucoin Shares harganya akan mencecah $10 dan keatas dan kembali ke harga par nya semula pada Januari 2018 iaitu $20.

Daftar di sini dan beli KCS untuk memastikan beberapa pendapatan pasif sebagai sepertimana pelaburan Perbankan Fixed Deposit dan Unit Trust malah keuntungannya boleh jadi lebih besar dan berganda dari nilai sekarang.

Jika anda mendaftar, sila gunakan kod jemputan saya: 27J3K di referral code.

Pada masa penulisan ini, 1KCS = $ 2.95

 

Jika anda ingin dan memerlukan perkhidmatan berkaitan crypto atau pertanyaan lebih lanjut. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!