LINE – Crypto Link Kini Didagangkan di Bibox

134

Syarikat aplikasi pesanan ringkas (mesej) Jepun, LINE Corporation mengumumkan bahawa crypto LINK (LN) yang baru dibangunkan kini boleh diperdagangkan di exchanger bursa cryptocurrency BITBOX.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pada masa akan datang, pemegang LN akan dapat menggunakan crypto pegangan mereka dalam sistem desentralisasi aplikasi (DApp) LINE, yang kini sedang dalam pembangunan.

“Kami sangat berbesar hati bahawa pengguna kini boleh berdagang LN di BITBOX, yang merupakan langkah utama ke hadapan dalam rancangan kami untuk mewujudkan ekonomi token,” kata CEO LINE Takeshi Idezawa dalam sidang akhbar. Bersama dengan aktiviti promosi seperti tanda-tanda TRON (TRX) bagi pemegang LN, langkah ini menandakan langkah terkini dalam usaha berterusan syarikat untuk merangkul ekonomi crypto.

Seperti yang dilaporkan oleh Blocky.my pada bulan Ogos, syarikat subsidiari LINE di Hong Kong Unblock melancarkan dana berjumlah $ 10 juta “dengan tujuan untuk” meningkatkan pembangunan dan penggunaan cryptocurrency dan teknologi blockchain.

Secara berasingan, konglomerat internet GMO Internet Co. Ltd mendedahkan rancangan awal bulan ini untuk melancarkan stabilkoin cryptocurrency yang disandarkankan kepada yen Jepun.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!