LINE – Lancar Blockchain Dan Crypto Baru , Bakal Didagangkan Di Bibox

346

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Syarikat gergasi komunikasi social LINE yang bertapak di Jepun telah melancarkan cryptocurrency dan blockchain sendiri, menurut pengumuman yang dikeluarkan hari ini, 31 Ogos.

LINE telah mendedahkan bahawa blok genesis rantaian baru yang diberi nama LINK, dihasilkan pada 23 Ogos. Syarikat itu menerangkan utama sebagai rangkaian blockchain “berorientasikan perkhidmatan” yang akan membolehkan aplikasi terdesentralisasi (dApps) diterapkan terus ke platform pesanan LINE.

Syarikat itu merancang untuk mengeluarkan sejumlah 1 bilion token LINK kepada pengguna platformnya, dengan mengatakan ia akan menyimpan 20 peratus atau 200 juta token – sebagai rizab syarikat. Token akan digunakan sebagai cara pembayaran untuk pelbagai perkhidmatan LINE.

Layari Laman Web LINE : https://linecorp.com/en/

Menurut pengumuman itu, token baharu dikeluarkan oleh anak syarikat yang berpangkalan di Singapura yang dipanggil LINE Tech Plus PTE didirikan awal Mac ini.

Sebagai ganti Tawaran Syiling Permulaan (ICO), token baru akan diedarkan melalui sistem ganjaran untuk pengguna dengan LINK setiap kali mereka menggunakan perkhidmatan tertentu dalam ekosistem LINE. Sebagai contoh, syarikat menyatakan bahawa LINK akan diberikan untuk memberi insentif penggunaan perkhidmatan dApp yang akan dilancarkan segera oleh LINE. Kertas kerja ekonomi LINE menunjukkan bahawa dua dApps yang pertama akan dilancarkan pada September, dengan lebih daripada 10 dikeluarkan pada suku pertama 2019.

Malah penerima token sebagai insentif, pengguna antarabangsa akan dapat berdagang crypto LINK dibursa pasaran cryptocurrency BITBOX. Pengumuman itu menyatakan bahawa BITBOX belum menerima lesen operasi rasmi dari Agensi Perkhidmatan Kewangan Jepun (FSA), pengguna domestik tidak akan dapat menggunakan BITBOX sebagai cara untuk berdagang dan memperoleh token tersebut.

LINE juga mengumumkan penciptaan dana usaha untuk peledak yang bernilai $10 juta pada awal bulan ini, yang bertujuan untuk meningkatkan pembangunan dan penggunaan teknologi cryptocurrency dan blockchain.

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!