MakerDAO Catat 37% Keuntungan Pada Bulan Febuari

267

Token dari ethereum (MKR) mengatasi pasaran yang lebih luas dengan keuntungan 37 peratus setakat ini pada bulan Februari.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Kedudukan ke-16 oleh permodalan pasaran pada CoinMarketCap, 1 MKR dinilai pada 4.6 ETH pada 14 Februari – tahap tertinggi sejak 8 Oktober – dan terakhir bernilai pada 4.37 ETH. Penurunan harga itu mungkin dikaitkan dengan pengambilan untung selepas melonjak ke tahap 129 hari.

MakerDAO adalah platform kontrak pintar di blok etherium, menyokong nilai DAI (DAI) – ia stabilcoin asli, yang disokong oleh ether dan disandarkan kepada 1 USD – melalui sistem Posisi Hutang Berjaminan (CDP). Sistem pembayaran pinjaman menggunakan etherum (ETH) sebagai cagaran yang diperlukan untuk tadbir urus DAI di sepanjang ekosistem.

Pada masa ini turun 5.39 peratus dari kemuncaknya yang baru-baru ini, MKR masih cemerlang dalam bulan ini kerana ia terus meningkat lebih tinggi daripada bulan sebelumnya.

Token itu bergantung kepada turun naik harga dari koin DAI untuk memastikan ia mendekati $ 1 USD yang mungkin. Platform ini telah berjaya di pasaran yang sedang merundum, dengan kira-kira 2 peratus daripada semua Ethereum kini terkunci dalam pinjaman MakerDAO.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!