Microsoft Bekerjasama Dengan China Binary dan Cloud High dalam Blockchain

168

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Anak syarikat gergasi teknologi Microsoft di Taiwan telah bekerjasama dengan syarikat pelaburan teknologi China Binary Sale Technology dan High Cloud untuk mewujudkan satu platform bagi pembangunan perusahaan blockchain , menurut kenyataan akhbar dari Microsoft Jun 28.

Microsoft akan menyediakan platform cloud Azure sebagai pangkalan bagi perkhidmatan blockchain China Binary. Perkongsian tiga bahagian itu dilaporkan akan mengubah pelbagai industri seperti kewangan, e-dagang, dan hiburan, dengan fokus pada rantau Asia Pasifik.

Taiwan Pengurus Besar Microsoft, Sun Jikang menyatakan keyakinannya tentang keupayaan Microsoft untuk meningkatkan keselamatan dan kelajuan operasi perkhidmatan blockchain China Binary. Beliau juga menyuarakan potensi teknikal Taiwan, dengan menyatakan “pembuatan kukuh” dan asas Penyelidikan dan Pembangunan (R & D), serta “lokasi geografi yang sangat baik.”

Pengasas China Binary Sun Jiangtao menyatakan peranan penting teknologi blockchain dalam fintech, perniagaan, sains dan industri lain. Berikutan kerjasama baru yang diumumkan, Jiangtao menegaskan kepentingan menggabungkan aplikasi blockchain dengan teknologi lain, seperti Internet of Things (IoT), biometrik, dan artificial intelligence (AI).

Walaupun Bill Gates melancarkan perang dengan bitcoin dan blockchain dalam kenyataannya pada media umum, namun dalam diam-diam , beliau akur bahawa teknologi Blockchain dan IoT merupakan masa hadapan. Seperti yang diramalkan Blocky.my dalam artikel lepas perang dingin bahawa “Jenama Baru Pasti Dicipta”

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!