Microsoft Human Chip Didakwa Sebagai Ideologi Syaitan

90

Pengarah Rusia yang memenangi Anugerah Oscar, Nikita Mikhalkov, telah menyokong teori konspirasi di televisyen tempatan. Dia mendakwa bahawa paten Microsoft baru-baru ini untuk sistem perlombongan cryptocurrency berdasarkan sensor yang menggunakan data aktiviti badan merupakan langkah pertama dalam rancangan syaitan untuk mikrocip umat manusia.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pada episod ‘Besogan TV’, yang secara kasarnya diterjemahkan menjadi ‘demon basher TV’, Mikhalkov mendakwa jumlah paten sistem cryptocurrency Microsoft – WO / 2020/060606 – merujuk kepada sifat ghaib teknologi.

“Bahagian 060606 agak membimbangkan. Anda mungkin faham ini, bukan? Adakah ini kebetulan atau pemilihan simbol yang disengajakan, sebagai numbers of the beast’ – 666, “katanya.

Pengarah Rusia mengetengahkan konspirasi coronavirus
Mikhalkov mendakwa bahawa sistem tersebut akan terwujud sebagai program global untuk mikro-populasi penduduk dengan alasan usaha Bill Gates Foundation untuk mengembangkan vaksin untuk COVID-19.

Dia mendakwa bahawa program itu akan dilaksanakan oleh “rakan konspirasi” global Gates, menuduh Herman Gref, ketua bank milik kerajaan Rusia Sberbank, terlibat dalam skema jahat.

Episod ini disiarkan di saluran TV Rossiya 24 pada 1 Mei sebelum dikeluarkan dari jadual saluran – mendorong Mikhalkov untuk menuntut “penapisan” di bahagian saluran tersebut. Setelah disiarkan dalam talian, episod tersebut memperoleh 700,000 tontonan dalam masa kurang dari satu hari.

Teori konspirasi malah mendapat sokongan daripada ahli politik Rusia dan pemain Tenis yang sudah bersara, Marat Safin.

Konspirasi menjadi viral
Teori ini juga sudah diduga oleh pengkaji eskatologi sejak awal tahun 2000 lagi , bahawa kedatangan mata wang digital akan di iringan dengan perkomputeran manusia selepas itu.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!