MinerGate Lancar XFast Miner- Hashrate Sehingga 10%

73

MinerGate, salah satu kolam perlombongan crypto terbesar dan tertua, secara rasmi mengumumkan update terbaru perlombongan barunya, XFast Miner yang kini menjadi aplikasi perlombongan yang disyorkan untuk mining pool.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

The XFast Miner, hasil daripada R & D luas MinerGate, dan inovasi perlombongan sebenar, telah berjaya melepasi peringkat beta apabila ia telah dimuat turun oleh lebih daripada 80 000 pengguna. Input komuniti membantu MinerGate meningkatkan versi beta dari segi kestabilan dan sokongan perkakasan, yang beza (sehingga 300%) berbanding perkakasan lama.

Setelah melaksanakan semua penambahbaikan, MinerGate kini mengharapkan untuk menetapkan kecekapan industri yang tinggi dan penggunaan perkakasan dalam perlombongan dengan menyediakan hashrat terbaik untuk XMR dan syiling seperti CryptoNight yang lain, malah memperlihatkan pembaikan sehingga 10% pada perkakasan moden daripada software miners lain dibentangkan di pasaran.

Versi terakhir kini tersedia untuk semua pengguna MinerGate di sini.

Daftar Akaun di MinerGate : https://minergate.com/

Selepas mendaftar boleh terus Download dan Install Gui Minergate Interface : https://minergate.com/downloads/gui

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!