(MinerGate) Mining Kini Lebih Mudah dan Selamat Dengan Wallet Berasingan

642

Syarikat Mining Crypto MinerGate kini dengan kerjasama Freewallet.org bagi memudahkan pengguna mining untuk transaksi tanpa dikenakan yuran cas. Mining pada asasnya sumber yang menjana pendapatan crypto secara bulanan. Kini dengan kerjasama tersebut, Minergate satu langkah kedepan membolehkan mereka memberi tumpuan sepenuhnya kepada perniagaan utama mereka iaitu Mining – dan meningkatkan kedudukan MinerGate dalam 10 perlombangan multinasional terbesar di dunia.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Dalam mengadoptasi teknologi rangkaian blockchain, MinerGate menyertai beberapa pemain gergasi dunia crypto, seperti Coinbase dan Liquidity Network dalam urusan transaksi. Namun tidak beberapa sesuai untuk miners kerana wallet seperti coinbase dan lain-lain mengenakan yuran transaksi yang mahal.

Maka disebabkan itu , MinerGate memilih Freewallet.org  Ini kerana kelebihannya adalah Freewallet boleh ber-transaksi yang kecil digelar Mikrotransaksi, bermakna bahawa transaksi yang lebih kecil (biasanya di bawah 25 USD) akan dijalankan dari blockchain.

Hal ini dapat mengurangkan kesibukan pada blockchain, ia dianggap sebagai penyelesaian kepada masalah terburuk rangkaian blockchain: yuran transaksi yang tinggi, kesesakan rangkaian, dan masalah skalabiliti.

Malah  Freewallet kini dicipta dalam peranti mudah alih pertama, mudah digunakan, setiap satu apps khusus disesuaikan untuk salah satu daripada 25 mata wang kriptografi. Freewallet akan memperkenalkan perkhidmatan pengeluaran dan penyimpanan yang lebih canggih, serta selamat, bebas, dan transaksi segera dari wallet pool mining ke dompet peribadi.

Layari Laman Web MinerGate untuk mula mining percuma menggunakan Handphone/ Laptop / Pc  :  https://minergate.com/

Dowload Freewallet : https://freewallet.org/

Layari Laman Web MinerGate untuk mula mining percuma menggunakan Handphone/ Laptop / Pc  :  https://minergate.com/

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!