Monero HardFork Digelar BulletProof

121

Beberapa bulan perkembangan back-end, individu yang berbakat di belakang projek Monero mengesahkan bahawa peningkatan protokol yang dirancang untuk blockchain-centric privasi tepat mengikut jadual. Dalam tweet, akaun Twitter rasmi projek popular itu menulis:

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

“Pada kira-kira pada 18 Oktober akan ada peningkatan rangkaian yang dijadualkan pada rangkaian Monero. Untuk disediakan dengan secukupnya, pengguna, perkhidmatan, pedagang, pengendali miner, atau exchanger harus dijalankan.

The ‘Bulletproofs
Seperti yang dilaporkan oleh Ethereum World News pada pertengahan bulan Julai, Kudelski Security, firma keselamatan siber pihak ketiga, mendedahkan bahawa ia telah berjaya menyempurnakan pengauditan keselamatan protokol itu, yang merupakan peningkatan yang drastik merevolusi bagaimana transaksi berasaskan Monero diproses.

Bulletproof merupakan bentuk rentang spesifik tertentu, yang akan membolehkan block Monero mengurangkan saiz transaksi rata-rata dengan “kira-kira 80%” dari 13.2 kB hingga 2.5 kB. Disebabkan sifat sistem PoW blockchain, urus niaga yang lebih kecil boleh dikaitkan secara langsung dengan jumlah bayaran yang lebih rendah yang ditanggung.

Rintangan ASIC, Pemandu GPU Crypto Pertama Dalam usaha untuk membendung sebarang perlombongan dari ASIC dan mengekalkan rintangan ASIC” selepas kejatuhan Cryptonight ASIC di permulaan 2018.

Ini adalah langkah seterusnya dalam matlamat jangka panjang projek itu untuk menghapuskan mesin ASIC, yang dilihat sebagai risiko pemusat desentralis.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!