Monero Kini Tersedia Di Circle Invest Aplikasi Kripto

101

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Circle Invest merupakan aplikasi pertama blockchain telah menambah Monero kepada senarai aset digital didalam platformnya, firma itu menulis dalam blognya  pada hari Isnin.

Monero merupakan coin yang meng fokus kan privasi yang disentralisasi. Pada bulan April Circle Invest memperkenalkan ZCash ke platformnya, pedagang dan pengguna kini dapat melakukan pembelian dan pelaburan dalam coin.

“Anda kini dapat menikmati pembelian segera, tidak ada minimum dan pengalaman melabur dalam Zcash dan lima aset kripto kami yang ada,” kata syarikat blockchain itu.

Coin lain yang terdapat pada aplikasi Circle Invest termasuk etherium, bitcoin, bitcoin cash, litecoin, dan ethereum classic.

Pada hari Isnin, pengurus projek senior Circle Invest, Rachel Mayer, dalam sebuah catatan blog berkata bahawa syarikat itu mengimplikasi Monero dalam wallet nya kerana atas sokongan terhadap Monero

“Minggu lepas, kami menyambut Zcash kepada keluarga coin di Circle Invest. Hari ini, kami terus mengembangkan koleksi coin kami dengan menyokong Monero sebagai aset kripto tersenarai baru kami, “kata Mayer.

Ini bermakna bahawa platform Circle Invest kini menyokong tujuh jenis coin dan Mayer mengatakan ini menjadikannya “satu-satunya platform yang boleh dilaburkan dengan serta-merta dan meluas dalam jumlah paling besar coin dengan menggunakan akaun bank anda”.

Circle menjadi perantara utama atau broker yang dikawal selia untuk menambah sokongan  Monero, sesetengah orang mempercayai mungkin ini dikaitkan dengan aktiviti dark web. (drug dealer)

Pengasas dan ketua pegawai eksekutif Circle, Jeremy Allaire, berkata syarikat itu telah menetapkan sasarannya untuk berkembang ke Asia.

“Di Hong Kong, tumpuan awal adalah pada pasaran institusi, seperti firma di Asia perniagaan itu termasuk melabur dalam aset kripto dan mata wang maya,”

Laporan pada hari Isnin mengatakan bahawa Monero kini sedang didagangkan di bawah paras pasaran kira-kira $ 3.6 bilion. The Economics Gazette berkata jumlah dagangan empat jam Monero telah memuncak pada sekitar $ 40,5 juta walaupun dalam tujuh hari terakhir coin itu telah lost ground, jatuh nilai terhadap Dolar AS sekitar 7.28%.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!