NEO antara yang Jatuh Terburuk Sepanjang 2018 Efek Dari Perang Ekonomi US-CHINA

353

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Prestasi NEO pada bulan Ogos berkemungkinan menguatkan pegangan yang sudah kukuh di pasarannya.

Turun ke atas 39.6 peratus dari bulan Mac hingga Ogos, ia adalah yang paling banyak mengalami penurunan di antara top 25 crypto mata wang utama oleh permodalan pasaran, menurut CoinMarketCap.

Sepanjang bulan ini, kronologi terbesar ke-14 di dunia telah bergerak seiring dengan pasaran yang lebih luas, dan telah tertangguh pada bulan Ogos disebabkan oleh penolakan SEC dari dana bitcoin yang diperdagangkan (ETF).

Terutama, jumlah permodalan pasaran semua mata wang kriptografi jatuh lebih daripada $ 100 bilion kerugian hanya dua minggu ke bulan ketika dagangan metrik tenggelam di bawah $ 200 bilion untuk kali pertama dalam lebih lapan bulan. Pada masa yang sama, NEO melaporkan mencecah harga terendah di paras $ 14,50.

Walau bagaimanapun, pasaran yang lebih luas telah membuat pemulihan yang cukup besar dalam dua minggu terakhir bulan Ogos, mengembalikan hampir $ 40 bilion daripada nilai yang hilang dalam jumlah permodalan pasaran (total marketcap).

NEO juga memperoleh 35 peratus daripada terendah yang dilihat pada 14 Ogos tetapi masih menjadi pelari yang cemerlang dalam diantara yang tercorot. Jika diikuti dengan perkembangan semasa. Kecoh di U.S.A apabila Donald Trump mengisytiharkan larangan dangangan barangan dari China.

Selari dengan permulaan perang dagangan antara U.S dan China, banyak memberi impak pada manipulasi pasaran crypto. Sememangnya , perkara ini akan membuatkan U.S akan jatuh teruk, dan membuatkan mereka mengambil keputusan untuk memindahkan Kuasa Veto nya pada Israel akan datang.

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!