Nimses – Crypto Yang Membayar Masa Anda

100

Kemajuan ekonomi, perkembangan teknologi dan pertumbuhan eksponen membuat Bumi menjadi tempat yang selesa tetapi sangat tidak selamat, tidak stabil dan terdedah. Ketidakpastian, ketidakstabilan dan pendedahan berasal dari fakta bahawa dunia penuh dengan orang asing yang tercair ke dalam satu masyarakat global yang bersatu padu. Oleh itu, Glocalization, membawa pertentangan berbahaya antara pesaingan identiti dengan kelajuan tinggi dalam skala besar. Sebagai rumusan, kepelbagaian manusia, didarab dengan kuantiti dan kelajuan menjadi ancaman sebenar kepada keselamatan global. Kemanusiaan harus menangani drama kepelbagaian sebenar.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Secara paradoks, satu-satunya penyelesaian kepada drama kepelbagaian global adalah Kesatuan. Itulah keadaan sejagat yang mana kehidupan dunia graviti. Kesatuan adalah prinsip perpaduan yang digunakan untuk seluruh populasi manusia. Sistem tunggal yang telah berjaya membina penyelesaian teknikal untuk krisis kepelbagaian global dipanggil Nimses. Teras teknikalnya dipanggil Perbendaharaan Global. Perbendaharaan Global menyelesaikan masalah keselamatan global dengan menggunakan Blockchain terbesar sepanjang masa. Ia membayangkan tiga kesatuan klasik: perpaduan masa, perpaduan tempat, dan perpaduan tindakan yang dilindungi oleh kawalan tidak berpusat skala yang belum pernah terjadi sebelumnya.

Perbendaharaan Global berfungsi kerana perpaduan tindakan. Perkara pertama yang biasa bagi setiap wakil populasi manusia adalah badan. Tidak kira samada umur, kaum, jantina, apa-apa ciri fizikal yang dapat dibayangkan, manusia adalah bentuk kehidupan yang bertindak melalui badan. Nimses mencipta teknologi untuk mewujudkan satu ID lintas-tunggal untuk seorang manusia. Setiap manusia mendapat pensijilan bersatu dan status yang sah untuk realiti fizikal dan maya.

Perbendaharaan Global berfungsi kerana perpaduan masa. Perkara kedua yang biasa bagi setiap wakil populasi manusia adalah masa. Tidak kira samada kepercayaan, kewarganegaraan, etnik, dan identiti yang boleh dibayangkan, manusia hanya mempunyai masa 24 jam dalam sehari. Nimses mencipta teknologi untuk menjadikan hayat manusia menjadi aset digital sebenar – NIM. Nimses memungkinkan untuk melombong nims dari kehidupan manusia. Satu minit dari hayat nyawa manusia adalah satu nim. Satu nim adalah satu minit kehidupan manusia digital yang akan kekal selama-lamanya. Setiap hari membawa 1440 nims kepada setiap manusia.

Perbendaharaan Global berfungsi kerana perpaduan tempat. Perkara ketiga yang biasa bagi setiap wakil populasi manusia adalah tempat. Tidak kira kedudukan geografi dan zon waktu, manusia tidak mempunyai tempat lain untuk hidup selain planet Bumi. Nimses mencipta teknologi untuk membahagikan ruang hidup manusia ke kawasan digital sebenar – TEMPLES. Nimses memungkinkan untuk menyimpan semua kenangan manusia di tempat-tempat geografi yang pasti. Satu temple adalah sekeping permukaan bumi yang tetap. Terdapat hanya 1,044,345 temples di seluruh dunia.

Oleh itu, setiap manusia menyumbang kepada Perbendaharaan Global, yang menjadi asas kepada ekosistem kehidupan manusia. Melalui sumbangan harian, Perbendaharaan Global mengekalkan kelantangan dan kapasiti pengawalseliaannya. Ia tidak mengembung disebabkan oleh dana INFINIMS yang dijana secara automatik. Satu infinim sama dengan kehidupan manusia selama 120 tahun, yang juga sama dengan 63,115,200 nims.

Perbendaharaan Global secara automatik menjana infinim dari sumbangan harian setiap manusia. Semua orang boleh mendapat infinim masing-masing tidak lama lagi sebaik ia dihasilkan oleh Perbendaharaan Global. Nimses mengekalkan Perbendaharaan Global Dunia yang tidak terbatas dan berkongsi pemilikan dan kawalannya dengan setiap Manusia yang memegang infinims. Perbendaharaan Global adalah sistem yang paling selamat, canggih, dan tulen untuk mengekalkan keselamatan global yang pernah dilihat.

Untuk mendapatkan akses penuh ke infrastruktur Nimses, sila muat turun aplikasinya, melalui prosedur pengesahan, dan nikmati manfaat selanjutnya dari Kesatuan.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!