NYSE Mengesahkan Tarikh Pelancaran Platform Aset Digital BAKKT pada 24 Jan 2019

66

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Platform aset digital Bakkt, yang dicipta oleh pengendali New York Stock Exchange (NYSE), mengumumkan dalam social media Medium hari ini, 24 Nov, bahawa mereka kini “menyasarkan” pada 24 Januari 2019 sebagai tarikh pelancaran.

Intercontinental Exchange (ICE), pengendali 23 bursa global terkemuka termasuk NYSE, mengumumkan penciptaan Bakkt pada bulan Ogos tahun ini.

Post di Medium hari ini menyatakan bahawa “memandangkan jumlah minat di Bakkt dan kerja yang diperlukan untuk mendapatkan kesemua kepingan itu,” syarikat itu telah menetap pada tarikh mula Januari 24, 2019 untuk “memastikan bahawa peserta kami bersedia untuk perdagangan pada hari pertama. ”

Ini adalah langkah terawal untuk pasaran stock market beralih ke crypto market dalam arus perdana era digital.

CEO Kelly Loeffler, meneruskan dengan menyatakan bahawa syarikat itu bekerjasama rapat dengan Suruhanjaya Dagangan Niaga Hadapan Komoditi A.S. (CFTC) ketika mereka mengkaji “Kontrak Hadapan Daily Baktr ™ Bitcoin dan Gudang Bakkt,” sambil menambah:

“Produk ini mewakili peralihan kritikal dalam evolusi pasaran crypto ke arah alat yang lebih mudah diakses, berguna, dan terkawal.”

Bakkt mempunyai “insurans untuk bitcoin dalam simpanan sejuk” dan kini sedang dalam proses “mengamankan insurans untuk dompet hangat dalam seni bina Gudang Bakkt,” sambil menambah bahawa “ciri baru” akan dikongsi dalam minggu yang akan datang .

Pada akhir bulan Oktober, ICE telah mengumumkan bahawa mereka akan menyenaraikan Kontrak Hadapan Harian Bakkt Bitcoin (USD) untuk perdagangan pada 12 Disember 2018, dan produk tersebut akan diselesaikan secara fizikal dan dibersihkan oleh ICE Clear US, Inc.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!