OKEx – Lancarkan Program Rakan Kongsi Exchanger (Partner Exchange Program)

140

Pertukaran aset digital yang terkemuka di dunia OKEx baru-baru ini melancarkan Program Rakan Kongsi OK, yang bukan hanya memberi peluang kepada pasukan yang berpandangan jauh untuk memiliki pertukaran aset digital terkemuka dunia seperti OKEx, tetapi juga menawarkan dorongan terbuka untuk membina dan saling berkongsi penggunaan ekosistem blockchain. Setiap pertukaran rakan kongsi akan menjadi sebahagian penting dari komuniti pertukaran dalam ekosistem OKB agar berkembang dengan lebih baik pada masa akan datang.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

OKEx adalah pertukaran kripto yang paling komprehensif dalam perniagaan dan produk seperti perdagangan fiat, perdagangan token dan perkhidmatan perdagangan, Sokongan sepanjang hayat yang diberikan kepada OK Partners Sebagai ahli Program Pertukaran Rakan Kongsi OK, anda boleh memiliki pertukaran aset digital (exchanger) yang setara dengan OKEX, teknologi blockchain terkemuka dunia, sokongan operasi, sistem perkhidmatan pelanggan global dan sokongan lain.

* sokongan berteknologi tinggi
Pasukan teknikal global OKEx akan menyediakan sokongan teknologi untuk membina pertukaran anda sendiri dan berkongsi teknologi teras seperti sistem pemadanan pesanan, perkhidmatan dompet, sistem kaunter, dan beberapa sistem yang bakal dibangunkan dalam beberapa tahun.

* sokongan operasi yang berpengalaman
Pasukan operasi OKEx akan menawarkan arahan terperinci untuk memastikan bahawa sistem operasi pertukaran rakan kongsi dapat disusun dengan cepat dan rapi. Dengan sokongan front-end dan sistem operasi latar belakang SaaS, rakan kongsi dapat beroperasi dengan lebih fleksibel. Selain itu, sokongan pelanggan global profesional juga boleh diakses oleh semua OK Partner untuk mengurangkan kos perkhidmatan pelanggan anda.

* berkongsi 400+ pasangan dagangan
Kegunaan boleh mendapat akses kepada semua aset digital yang disenaraikan di OKEx dari pertukaran anda dengan satu klik berdagang secara bebas antara beratus-ratus token di pasaran BTC, ETH dan USDT. Di samping itu, perkhidmatan perdagangan margin akan dilancarkan dalam masa terdekat bergantung kepada operasi bursa kongsi, manakala Fiat Trading mungkin boleh didapati jika mendapat kelulusan negara di tempat pendaftaran anda.

* penyenaraian token autonomi
OK Partner menikmati hak autonomi untuk menyenaraikan token di bursa mereka. Selain itu, token yang berkelayakan boleh diberi keutamaan untuk disenaraikan dalam pertukaran OKEx selepas proses pengauditan.

* hasil pendapatan & struktur pengedaran Pastinya semua rakan kongsi OK akan menikmati hasil yang memuaskan dan komisen perdagangan 50% dengan struktur pengedaran yang adil. Hasil dan pengedaran akan di”bersih”kan dan dipindahkan ke akaun anda yang ditetapkan setiap hari pada waktu yang ditetapkan untuk memastikan kecekapan operasi yang tinggi.

Cara memohon untuk menjadi Rakan OK Program ini, kini sedang berjalan lancar dan kumpulan pertukaran pertama dalam bidang yang berbeza telah dilancarkan secara rasmi. Sesiapa yang berminat dengan OK Rakan Exchange Program boleh menghantar ke e-mel kami, aplikasi dengan tema Permohonan untuk rakan kongsi / pasukan / nama syarikat dan meninggalkan maklumat hubungan termasuk nama kenalan, nombor telefon dan pengenalan pasukan anda ke [email protected]

 

Layari Laman Web : https://www.okex.com/

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!