OKEx Meneruskan Pembelian Balik Token OKB Semula

44

Pertukaran Cryptocurrency OKEx mengumumkan pusingan kelapan pembelian balik untuk token OKB milik platformnya.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Dalam pengumuman 5 Jun, OKEx mengumumkan permulaan pembelian semula token OKB yang kelapan dan terbesar. Dari 1 Mac hingga 31 Mei, bursa membeli dan membakar lebih dari 3.5 juta token OKB, yang pada harga semasa $ 5.35, diterjemahkan menjadi nilai keseluruhan lebih dari $ 18.7 juta.

Inisiatif pembelian balik OKB OKEx dilancarkan pada awal Mei 2019, ketika masih ada 300 juta token yang beredar. Selepas pembakaran terakhir ini, sejumlah lebih daripada 20.67 juta token OKB dibakar.

Semua pembakaran tersebut menghasilkan jumlah token yang sedang diedarkan di bawah 280 juta OKB, dengan had pasaran yang tidak melebihi $ 321 juta. Token yang dibakar dihantar ke OKEx dengan pantas memanggil “alamat lubang hitam.”

OKB adalah tanda deflasi
Mengikut pengumuman, tujuan pembakaran bukan untuk mempengaruhi harga token, tetapi untuk mendorong pengembangan ekosistem berdasarkan OKB. Pada Februari 2020 OKEx juga membakar 700 juta token OKB yang belum diterbitkan dan berjanji untuk tidak mengeluarkan token lagi. Firma itu mendakwa:

“[Keputusan] ini mengubah token OKB menjadi token deflasi sepenuhnya dan juga token platform pertama yang beredar sepenuhnya di dunia.”

OKEx menjanjikan bahawa token akan dipindahkan ke blockchain asal mereka, OKChain, tetapi setakat ini hanya ada rangkaian ujian. Menurut pengumuman Mac 2019, firma itu mengembangkan blockchain dan merancang untuk melancarkan pertukaran yang terdesentralisasi.

Sejak Mac, OKEx telah menjadi pertukaran niaga hadapan Bitcoin (BTC) teratas di dunia dan terus mendorong secara agresif untuk berkembang lebih jauh.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!