Opera Kini Menyokong TRON (TRX)

205

Pelayar web Opera menambah sokongan untuk tron ​​(TRX) dan token standard TRC kepada dompet crypto terbina dalamnya.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Tahun lepas, Opera pertama kali membangunkan dompet crypto dan keupayaan Web 3.0 untuk penyemak imbas Androidnya, melancarkan produk pada Disember 2018 dengan sokongan untuk ether (ETH) dan interaksi dengan aplikasi terdesentralisasi (DApps).

“Web 3” adalah istilah yang pada mulanya dicipta untuk merujuk kepada usaha untuk membangunkan revolusi internet dan semakin digunakan untuk merujuk kepada evolusi web yang lebih pintar, terbuka dan diedarkan, yang dapat mengintegrasikan penggunaan blockchain, pengkomputeran yang terdesentralisasi dan kriptografi.

Mengikut siaran akhbar hari ini, sokongan untuk satu lagi blok utama akan membolehkan pengguna Opera untuk memainkan permainan berkuasa Tron dan mengakses Tron DApps  tanpa memerlukan sambungan atau aplikasi pihak ketiga.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, dompet crypto Opera berkembang dan pelayar berkuasa Web 3 termasuk versi desktop serta program akses awal yang dijuluki Opera Touch untuk iOS.

Pada bulan Februari, Opera menambah perkhidmatan baru yang membolehkan pengguna di Sweden, Norway dan Denmark membeli ether melalui versi penyemak imbas Android.

Pada masa yang sama, firma itu terus meneroka perkembangan aplikasi blockchain masa depan dalam produk dan ekosistemnya, terutamanya melalui perkongsian dengan syarikat penyedia dan perkhidmatan kewangan blocker Capital Ledger Capital.

Bulan yang sama dengan Opera melancarkan dompet crypto asli untuk Android tahun lepas, pembekal elektronik Sirin Labs melancarkan telefon pintar berasaskan blokchain yang pertama, menawarkan dompet crypto penyimpanan sejuk dan sokongan untuk komunikasi yang disulitkan.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!