Opera Web Browser Crypto Wallet untuk Memperluaskan Perkhidmatan kepada Pengguna iOS

367

Pelayar web utama Opera telah mengumumkan pelancaran Opera Touch untuk IOS yang akan datang, menurut kenyataan akhbar yang diterbitkan Selasa, 5 Mac. Opera Touch adalah penyemak imbas Web 3 dengan dompet crypto bersepadu dan sokongan untuk Ethereum (ETH) dan interaksi dengan desentralisasi aplikasi (DApps).

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Pada bulan Disember lepas, Opera melancarkan pelayar “Web 3-Complete” dengan dompet crypto terbina dalam untuk pengguna Android. Opera menerangkan keputusan untuk memperluaskan perkhidmatannya kepada IOS hasil daripada kejayaan integrasi dompet crypto dan DApp explorer untuk Android.

Walaupun tarikh pelancaran Opera Touch untuk iOS tidak dinyatakan, siaran akhbar mencatatkan bahawa pengguna boleh mendaftar untuk menguji aplikasi melalui website.

Pada 6 Februari, Opera menambah perkhidmatan baru yang membolehkan pengguna di Sweden, Norway dan Denmark membeli Ethereum menerusi versi penyemak imbas Android. Perkhidmatan baru ini dibolehkan menerusi kerjasama antara Opera dan firma broker Safello. Safello, menurut Opera, didaftarkan dengan Pihak Berkuasa Penyeliaan Kewangan di Sweden.

Bulan Julai 2018, Opera mengumumkan penambahan dompet cryptocurrency terbina dalam pelayarnya. Pengurus produk Charles Hamel kemudian mengatakan bahawa Opera adalah “pelayar utama pertama untuk membuka Web 3.0.”

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!