Pasaran Crypto Melonjak Sebaik Sahaja World Cup 2018 Berakhir!!!

314

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Selasa, 17 Julai: pasaran crypto terus membina melonjak 5% dari harga $6,200 pada 15 Julai ke harga 6,650.

Seperti yang dijangka , sebaik sahaja habisnya musim World Cup 2018, (Lihat Artikel Lepas) harga pasaran crypto terus melonjak. Mengikut firasat penulis , harga BTC akan melonjak terlebih dahulu dan diikuti pasaran Altcoin.

Selain itu pada 12 Julai, Mahkamah Rayuan Chile memutuskan untuk memihak kepada Exchanger Crypto Orionx, memerintahkan Bank Negara Chile untuk membuka semula akaun deposit tertutup sebelum ini. Ia juga menyatakan bahawa keputusan bank untuk menutup akaun itu adalah “sewenang-wenang dan menyalahi undang-undang.”

Malah kiosk-kiosk di British Airways kini tidak menerima transaksi dalam bentuk wang kertas. Mereka hanya terima pembayaran crypto sahaja.

Bagi penulis , jika anda seorang Hodlers , dijangka bulan 12 ini harga akan melonjak ke paras $20,000 semula, kenaikan Bitcoin dijangka melonjak hinggalah tahun 2020 kerana kebanyakan pengguna mula menyedari sistem centralized diperlukan sebagai keselamatan.

Jika anda seorang Traders , pastikan berhati-hati dalam memilih coin untuk trading harian. Pastikan dulu potensi syarikat untuk perkembangan dimasa akan datang, baru melabur. Jangan melabur secara membabi buta kerana mendengar mulut orang.

Bagi penulis diwaktu ini EOS adalah coin yang sesuai untuk yang traders kerana kejatuhan harga yang teruk sebelum ini sedang dalam proses pemulihan. EOS adalah crypto mewakili U.S.A  yang menolak negara besar lain seperti Rusia dan China. Malah penulis juga meramalkan bahawa EOS pasti tersenarai dalam Exchanger Coinbase di masa akan datang.

Bagi hodlers , penulis tetap menyarankan WanChain (WAN) sebagai crypto yang berpotensi untuk mengejar harga Ethereum (ETH) kini. Ini disebabkan perkhidmatan/servis yang ditawarkan adalah perkara yang semua orang sangat perlukan dimasa akan datang. Baca artikel ini untuk mengetahui potensi WanChain (WAN) :
https://blocky.my/wanchain-dari-0-25-ke-100-pilihan-altcoin-setanding-ethereum-neo-eosmoneromonaco/

Bersedia untuk PUMPERS besar akan datang.

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!