PAXOS – Crypto Stabil Baru Bersandarkan USD

131

Syarikat Blockchain / Cryptocurrency yang dikenali Paxos Standard Token (PAX) , telah mengeluarkan kira-kira $ 50 juta stabilcoin yang disandarkan dolar A.S. Stabilcoin berasaskan blockchain Ethereum (ETH) itu, kini diluluskan dari Jabatan Perkhidmatan Kewangan Negeri New York (NYDFS) pada awal bulan September.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Data dari Etherscan pada masa artikel ini menunjukkan bahawa 50,838,503.47 PAX bernilai $ 52,275,897.44 dalam edaran semasa (circulating supply).

Naib presiden pemasaran dan komunikasi Paxos, Dorothy Jean Chang, menyatakan bahawa Paxos hanya secara rasmi mengumumkan pembebasan senilai $ 36 juta pada bulan pertama sejak dilancarkan, “2 jam” sebelum tweetnya mengenai memukul tanda $ 50 juta.

Paxos memegang sekitar $ 14.6 juta dalam akaun simpanannya , yang mana ia hampir sama dengan bilangan token PAX dalam edaran pada masa itu. Paxos kini didagangkan dalam exchanger Binance dan Okex akan datang.

PAX memang bersaing dengan beberapa coin stabil yang lain, setelah mengumumkan pelancaran diluluskan New York State Department of Financial Services (NYDFS) yang diluluskan pada hari sama dengan Gemini dolar (GUSD) yang menggunakan konsep yang sama stabil dan erc-20.

Setakat ini 6 jenis crypto yang berasaskan USD menggunakan konsep yang sama iaitu Teather (TUSD) , USD Token (USDT), USD Coin (USDC) Gemini USD (GUSD) , Paxos Standard Token (PAX) dan DAI.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!