Pemain Tenis No.1 Wanita Dedah Pelaburan Syarikatnya Dalam Crypto

261

Pemain tenis terkenal dunia Serena Jameka Williams mendedahkan dalam Instagram yang diterbitkan pada 17 April bahawa pada tahun 2014, beliau melancarkan perniagaan pelaburannya Serena Ventures dan diam-diam melabur di lebih 30 syarikat, termasuk Coinbase pertukaran crypto utama.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Menurut laman web rasmi Serena Ventures, jumlah pasaran portfolio lebih daripada $ 12 bilion, dan kepelbagaian pengasas syarikat di mana firma melabur adalah 60%. Laman web ini selanjutnya menyatakan bahawa dana itu tertumpu kepada syarikat peringkat awal, menggalakkan kerjasama antara syarikat portfolio dan memperluaskan peluang perkongsian.

Menurut Wikipedia, Williams memenangi empat pingat emas di Sukan Olimpik, dan Persatuan Tenis Wanita menduduki ranking dunia No. 1 dalam perseorangan dalam lapan acara berasingan. Lebih-lebih lagi, pada bulan Ogos tahun lepas, berita perniagaan menganggarkan nilai aset bersihnya sekitar $ 180 juta..

Selain itu, laporan dari IDC Government Insights mendakwa bahawa kerajaan persekutuan Amerika Syarikat dijangka meningkatkan belanjawan blockchainnya kepada $ 123.5 juta menjelang tahun 2022 – kenaikan lebih 1,000% berbanding dengan $ 10.7 juta yang dibelanjakan pada tahun 2017.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!