Pembangun Ethereum 2.0 Mengumumkan Testnet ‘Final’ Sebelum Pelancaran Rangkaian

24

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Pembangun Ethereum 2.0 mengeluarkan spesifikasi untuk testnet “rasmi” pada hari Rabu, menjelang pelancaran yang dijangka pada akhir tahun. Testnet akan bermula pada 4 Ogos dan diberi nama “Medalla” setelah perhentian metro Buenos Aires.

Dalam kes ini, “official/rasmi” bermaksud testnet digunakan oleh Ethereum Foundation (EF). Testnet masih dikendalikan oleh sekumpulan programmer, pembangun dan juruaudit kod yang terdesentralisasi yang dianjurkan oleh penyelaras garpu Afri Schoedon.

Rasmi juga bermaksud pangkalan kod rangkaian hampir siap untuk dilancarkan kerana pelabur dan pemaju mula gatal untuk pembebasan projek bertahun-tahun. Penyelidik Eth 2.0, Justin Drake baru-baru ini mengumumkan usaha sepihak untuk menghantar bahagian pertama rangkaian dihantar sebelum penutupan tahun ini kerana penekanan pada kemudian hari.

Medalla menyertai beberapa ujian sebelumnya dari bank kod Eth 2.0 pada pelbagai pelaksanaan pelanggan, termasuk Görli, Witti, Schlesi dan Altona baru-baru ini.

“Jaringan uji Schlesi adalah salah satu dari banyak langkah ke arah itu. Testnet Witti lain. Testnet Altona masih lain. Testnet Medalla bertujuan untuk menjadi yang terakhir sebelum pelancaran mainnet, ”kata Schoedon dalam testnet GitHub pada hari Rabu.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!