Pembeli Sephora Dapat Rebat Bitcoin Menggunakan Apps Lolli

327

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Musim belanja percutian ini, beratus-ratus wanita memperoleh bitcoin pertama mereka dengan membeli barangan dalam talian dengan aplikasi dalam pelayar yang dipanggil Lolli. Kosmetik Sephora telah menyertai senarai peruncit di mana pembeli boleh mendapatkan kembali wang tunai, dalam bentuk bitcoin, menerusi aplikasi tersebut.

Peruncit kecantikan seperti Ulta dan jenama fesyen seperti Everlane, membayarnya untuk rujukan pelanggan dan memberikan permulaan e-commerce fiat, yang menukar menjadi hadiah bitcoin untuk pembeli.

 

Ketua Lab Inovasi Sephora adalah veteran bitcoin dan pengasas bersama dari SF Crypto Devs Meetup, Nelly Mensah. Mencabar stereotaip pengguna cryptocurrency sebagai lelaki yang kurang memberi perhatian kepada kebersihan atau rupa, Adelman berkata pesaing Sephora Ulta telah menarik daya tarikan penting dari pengguna Lolli, dan bukan hanya wanita.

Untuk memperoleh bitcoin dengan Lolli, pengguna hanya perlu memasang aplikasi dalam penyemak imbas Chrome mereka, kemudian berbelanja seperti biasa pada laman web utama. Adelman berkata sejauh ini 60 peratus pengguna Lolli menjadi pembeli berulang, sambil menambah:

“Memiliki tempat bagi mereka mendapatkan bitcoin, dan bukan hanya melabur atau melombong tetapi juga membeli-belah, telah membuka minda khalayak baru.”

Sejak Lolli dilancarkan pada September 2018, syarikat itu menaikkan $ 2.35 juta dan telah membayar pengguna rata-rata 0.0029 bitcoin per pembelian, kira-kira $ 10. Walau bagaimanapun, ganjaran berbeza secara dramatik bergantung kepada jenama dan jumlah yang dibelanjakan. Adelman berkata seorang pengguna memperoleh bitcoin hampir $ 132 melalui pembelian perjalanan tunggal bernilai $ 4,400.

Buat masa ini, crypto ini disimpan dalam dompet Lolli, dengan dompet MetaMask dalam pelayar. Bulan ini Lolli akan melancarkan keupayaan untuk mengeluarkan wang dari alamat wallet crypto yang berasingan pengguna.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!