Pengasas bersama Apple Steve Wozniak Pertama Kali Sertai Dunia Crypto (Equi.Capital)

556

Pengasas bersama Apple, Steve Wozniak mengumumkan pada hari Selasa bahawa dia kini bekerja dengan pelaburan crypto yang berpusatkan pelaburan Equi Capital.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Penyokong Bitcoin berkata ini adalah kali pertama beliau bekerja dengan syarikat blockchain dalam kerjayanya seumur hidupnya, sambil menambah bahawa dia “kagum dengan teknologi di balik [cryptocurrency].”

Kepoh di Twitter berkenaan Steve Wozniak yang join crypto buat pertama kali :https://twitter.com/search?q=steve%20wozniak&src=tyah

Equi Capital berhasrat untuk bertindak sebagai firma pelaburan, kata Wozniak. Menurut laman Twitter awal, ia berharap untuk membantu pelabur runcit dan profesional membeli ekuiti dalam syarikat dalam usaha untuk menggantikan firma pelaburan tradisional.

Wozniak meneruskan:

“Pendekatan kami tidak seperti mata wang baru digital, atau sesuatu yang palsu di mana ICO akan membuatnya bernilai, Crypto merupakan saham saham dalam syarikat. Syarikat ini melakukan pelaburan untuk pelabur dengan rekod pelaburan yang baik dalam perkara seperti bangunan Hartanah di Dubai. Kami mempunyai pasukan dalam kumpulan kami yang telah menyenaraikan bangunan apartment seluruh dunia yang boleh dibeli menggunakan bitcoin. “

Wozniak tidak memberikan butiran mengenai peranannya pada permulaannya. Dia menunjukkan bahawa syarikat itu bakal mendaftar di Malta, yang telah berusaha untuk membangunkan persekitaran kawal selia yang mesra yang bertujuan untuk menarik syarikat-syarikat di ruang blockchain dan cryptocurrency. Berlanjut untuk menimbulkan penggunaan yang berpotensi untuk teknologi blockchain, beliau berkata,

“Saya telah menemui orang yang bekerja di kawasan hartanah, jenis sistem hailing servis dan semua perniagaan semua yang ada dalam hidup kita, terutama yang melibatkan transaksi – jualan runcit, jualan kereta, pembuatan barangan malah yang telah mula implikasi bitcoin dalam perniagaan … dan sememangnya mereka semua mempunyai nilai di masa depan. ”

Namun Equi Capital, seperti yang dilaporkan oleh The Next Web, telah melancarkan ICO namun kurang pendedahan dan sasaran tidak dijawab menyaksikan penjualan dibatalkan dan pelabur pra-jualan dikembalikan. Skim hadiah dilancarkan untuk memberi ganjaran kepada pengguna dengan token untuk mempublikasikan projek itu.Seperti yang dilaporkan oleh Blocky.my, bahawa Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S. telah menyatakan bahawa perlaksanaan ETF Pada masa akhbar, laman web Equi tidak berfungsi.
https://equi.capital/

 

Kini Blocky.my membuka kelas pada setiap hari Jumaat malam. Hanya 10 terawal yang daftar sahaja dipilih. Jika penuh anda boleh tunggu giliran Jumaat seterusnya. Tempah nama anda di link ini.

DAFTAR NAMA ANDA DIBORANG INI : DAFTAR SEKARANG JADI YANG TERAWAL

Jika anda ingin memerlukan perkhidmatan dari Blocky.my dalam pengurusan Aset Digital. Sila PM admin di Facebook Page Blocky 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!