Pengeluaran Crypto-Fiat Di Binance

221

TrustToken, pengendali stabilcoin di belakang usd-pegged token trueusd (TUSD), mengumumkan perkongsian dengan pertukaran utama cryptocurrency Binance dalam siaran akhbar yang dikongsi.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Hasil daripada perkongsian itu, pengguna Binance kini akan dapat membeli TUSD tanpa dikenakan sebarang cas dan menebusnya untuk mata wang fiat. Wakil TrustToken memberitahu bahawa mereka “membawa fiat-to-crypto kepada Binance”.

Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao mengulas perkembangannya:

“Kami sangat teruja untuk bekerja dengan TrustToken untuk membuat pembelian dan menukarkan stabilcoins mudah dan selamat.”

Seperti yang dilaporkan pada bulan April, TrustToken akan melepaskan empat kestabilan baru tahun ini yang disandarkan kepada dolar Australia, euro, dolar Kanada dan dolar Hong Kong.

Semalam, ketua pegawai kewangan Binance memberitahu Bloomberg bahawa exchanger itu akan mengeluarkan stabilcoins sendiri dalam masa dua bulan. Awal minggu ini, Binance dilaporkan mendedahkan bahawa mereka akan menguji stabilcoin bersandarkan pound sterling.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!