Pengguna Brave Browser Kini Boleh Dapatkan BNB & BUSD

6

Awal hari ini, Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao terkenal sebagai “CZ Binance” dan CEO / pengasas CO Brave Browser, Brendan Eich mengadakan sesi “Ask Me Anything” (AMA) di mana mereka membincangkan kerjasama strategik jangka panjang antara kedua-dua syarikat .

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Pengguna Brave Bakal Menerima Ganjaran bentuk BNB dan BUSD.
Dikemukakan kepada umum melalui perbincangan bahawa, Binance Coin (BNB) dan Binance coin Binance USD (BUSD) yang stabil akan ditambahkan ke program pemberian Brave. Ini akan membolehkan pengguna Brave mempunyai pelbagai pilihan ganjaran mereka.

Cz Binance, menyampaikan komen mengenai masa depan persekutuan Brave – Binance. Pengguna penyemak imbas akan mempunyai pelbagai aset untuk dipilih ketika mereka mengakses platform Binance dan Binance.Us melalui Widget. Dia juga berkata:

“Selain BNB, kami juga ingin menaja BUSD, sehingga kami dapat meneruskan arus. Untuk banyak perkara yang berkaitan dengan pembayaran, orang lebih memilih stablecoin, kerana secara mental lebih stabil. Khusus untuk pemilik , yang perbelanjaannya ditanggung dalam mata wang fiat. Kadang-kadang, mereka mempunyai margin keuntungan yang kecil, dan mereka tidak mahu memiliki mata wang yang sangat berubah-ubah. “

Melihat peningkatan jumlah pengguna Brave dan permintaan koin stabil yang semakin meningkat, ini akan memberi kesan positif kepada kedua-dua syarikat dan komuniti secara keseluruhan.

Ada juga kemungkinan bahwa dalam masalah yang berkaitan dengan Pengeluaran token akan ditangani dengan kerjasama ini. Pengguna Brave Browser cenderung mempunyai pelbagai pilihan ketika mengeluarkan hadiah.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!