Pengguna Exchanger Cryptopia – Proses Pengeluaran Tergendala Seketika

252

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

New Zealand pertukaran aset digital Cryptopia menimbulkan kebimbangan minggu ini di kalangan pengguna selepas mengistiharkan penyelenggaraan yang diawalkan sebelum jadual “disebabkan keadaan yang tidak diduga.” Pengumuman itu dibuat di akaun Twitter platform, 9 Julai.

K
ecemasan didahului lebih awal daripada jadual, menimbulkan lagi pertanyaan lanjut apabila ia mengambil masa lebih lama daripada yang diharapkan “90 minit,” Permasalahan dalam Cryptopia adalah disebabkan oleh “masalah yang tidak dijangka” yang memerlukan siasatan lanjut.

Walaupun Cryptopia mengatakan gangguan itu sudah berakhir, beberapa pengguna telah mengesahkan aduan mereka mengenai isu pengeluaran, melaporkan bahawa tiket mereka tidak dijawab atau “terperangkap dalam pemprosesan” sejak penyelenggaraan itu didakwa selesai.

Cryptopia, yang kini berada di kedudukan ke-79 terbesar perdagangan volum perdagangan harian di seluruh dunia, popular kerana sokongan pasangan perdagangan termasuk pelbagai aset crypto berskala kecil, seperti DigiByte (DGB), Linda (LINDA) dan Electroneum (ETN) .

 

Tahun lepas, bursa itu melancarkan ‘NZed’ (Kod NZDT), token cryptocurrency pertama yang cuba disandarkan kepada dolar New Zealand. Sama kegunaan juga seperti Teather (USDT) , Cuma belum berjaya mencapai harga NZD New Zealand Dolar dan belum tersenarai dalam Coinmarketcap.
Update Twitter kali terakhir
Kecemasan yang berlaku dalam Cryptopia, masih belum punyai alasan yang didedahkan, berlaku pada hari yang sama bahawa platform cryptocurrency yang terdesentralisasi Bancor menghentikan operasinya sendiri selepas “kod pelanggaran keselamatan” yang dilaporkan, kemudian disiasat dan ditangani semasa proses “penyelenggaraan”.
Bagi penulis tidak menggalakkan penggunaan exchanger di Cryptopia. Walaupun mempunyai potensi banyak dagangan crypto namun progress syarikat nya tidak seperti Exchanger lain yang jauh lebih maju dan berkembang. Malah cryptonya sendiri sukar untuk maju berbanding coin dari exchanger lain.
Cryptopia Twitter : https://twitter.com/cryptopia_nz
Bagi yang belum pernah mendaftar : Klik disini atau layari https://www.cryptopia.co.nz

Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!