Pengguna MAC kini Boleh Mining Menggunakan Aplikasi “HoneyMiner”

218

Syarikat Perlombongan cryptocurrency berasas di New Jersey – Honeyminer telah membuat aplikasi mobil “mining” tersedia pada sistem operasi Apple Macintosh, firma itu mengumumkan di posting blognya pada 9 Mei.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Aplikasi Honeyminer berjalan di latar belakang, menggunakan unit pemprosesan pusat (CPU) dan unit pemprosesan grafik (GPU) komputer pengguna untuk perlombongan bitcoin (BTC). Permulaan itu mendakwa termasuk ciri aplikasi seperti perlombongan sementara komputer pengguna tidak berfungsi, log aktiviti dengan statistik perlombongan, mata wang dan perkakasan yang digunakan.

Walaupun Honeyminer memperluaskan penawarannya, perkhidmatan perlombongan crypto yang lain telah mengurangkan kapasiti mereka, malah ada juga yang ditutup sama sekali berikutan kejatuhan pasaran tahun lepas.

Perkhidmatan perlombongan cryptocurrency yang lain, Coinhive dilaporkan telah menutup perkhidmatannya di tengah penurunan kadar hash sebanyak 50% berikutan hardfork Monero (XMR) terakhir.

Sementara itu, firma perlombongan cryptocurrency Argo Blockchain berkata ia menjangkakan penembusan walaupun Mei, dan menggariskan hasratnya untuk terus mengembangkan infrastruktur perlombongannya memandangkan harga perkakasan menjadi lebih murah. Syarikat itu menjangkakan bahawa 1,000 unit pelombong Bitmain Z11 yang dikeluarkan pada 2 Mei akan meningkatkan margin kasar pada suku kedua 2019.

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!