Perang HashRate AS – Iran – Rusia – Venezuela

39

Bitcoin (BTC) dijangka akan mencecah $ 500,000 kerana Amerika Syarikat akan memulakan perang hashrate besaran dengan Iran dan Venezuela – dan itu sudah bermula.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Dalam episod terbaru rancangan TV “Laporan Keizer”, Max Keizer meramalkan bahawa rejim Iran dan Venezuela akan memaksa pentadbiran Trump untuk merangkul BTC.

Terima kasih kepada Teheran yang berpotensi mengendalikan 3% kadar hash Bitcoin dan Venezuela – menerima pembayaran BTC, A.S. yang bergabung dalam perjuangan untuk mendapatkan ketuanan Bitcoin hanya tinggal masa.

“Iran sudah mendapat 3% kadar hash global, jadi sekarang saya rasa Venezuela akan mendapat 3% -5% dengan cepat,” kata Keizer.

“Dan kemudian pada suatu ketika Amerika akan berkata, ‘Kita harus memasuki perlumbaan ruang angkasa abad ke-21 untuk melombong Bitcoin,’ dan kemudian mereka akan berusaha mencari 20% dari kadar hash, dan kemudian keselamatan meningkat secara mendadak, dan harganya mencecah $ 400,000, $ 500,000. “

Bagi Keizer, mengulangi hujah sebelumnya, Bitcoin mewakili “reformasi kebebasan bersuara” yang mana pemerintah menolak rakyat dengan mengawal mata wang, dan oleh itu keseluruhan kedudukan mereka di dalam negeri.

“Bitcoin adalah Mona Lisa abad ke-21: Ia sedar diri, ia memerhatikan kita melalui aspek mekanik kuantum teknologi,

Situasi semasa di pasaran makro berbanding penderitaan banyak orang Amerika, yang dicontohkan dalam tunjuk perasaan Black Lives Matter, berbicara kepada Keiser.

Kemarahan dengan pemerintah, dan pengurangan dolar AS, berbeza dengan pasaran saham yang menyaksikan suku terbaik mereka sejak 2011. Pada masa yang sama, Federal Reserve telah mengambil alih sebahagian besar pasaran ekuiti, sama dengan 30% daripada AS kasar produk dalam negeri.

Minggu lalu, Keizer meminta para penunjuk perasaan untuk meninggalkan cara pembalasan mereka dan hanya membeli Bitcoin sebagai gantinya.

Dia merumuskan:

“Kebenarannya adalah jika anda mahukan kedaulatan individu, jika anda mahukan keadilan, jika anda menginginkan kekayaan yang tidak dapat dihitung, tidak dapat dikurangkan, tidak dapat dihancurkan, hanya ada satu cara untuk pergi – dan itu adalah Bitcoin.”

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!