Perkongsian ASUS Baru Membolehkan Pengguna Melombong Crypto Dengan Kuasa GPU

61

Syarikat Gergasi teknologi ASUS yang berpangkalan di Taiwan telah bekerjasama dengan platform perlombongan GPU Quantumcloud untuk membolehkan pengguna menggunakan kriptografi menerusi kad grafik mereka.

"Let us sacrifice our today so that our children can have a better tomorrow" - A. P. J. Abdul Kalam

Menurut perjanjian itu, pemilik kad grafik ASUS akan dapat melancarkan crypto melalui perisian Quantumcloud dan mengeluarkan pendapatan menggunakan PayPal atau aplikasi Cina WeChat.

Perkongsian baru ini membolehkan pemain untuk menyewa GPU terbiar apabila unit tersebut tidak diduduki oleh proses yang memakan grafik dengan perlombongan cryptocurrencies seperti Bitcoin (BTC).

Walau bagaimanapun, Quatumcloud tidak menjamin keuntungan atau hasil tertentu untuk pengguna, yang menyatakan bahawa pengguna perlu mempertimbangkan kos penggunaan mereka sendiri, menurut penerbitan teknologi berasaskan U.K HEXUS.net. Permulaan perlombongan GPU mendakwa untuk menyediakan standard perlindungan data pelanggan yang mematuhi Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR).

Terdahulu pada bulan November, ASUS bekerjasama dengan pembekal semikonduktor berasaskan California AMD dan syarikat teknologi utama lain untuk menghasilkan lapan  perlombongan crypto baru. Syarikat-syarikat bersekutu dilaporkan termasuk Sapphire, ASROCK, dan MSI.

Pada bulan Julai, Blocky melaporkan bahawa harga GPU merosot bersama-sama dengan  pasaran crypto. Pengeluar GPU lain seperti Nvidia telah terjejas.

Sementara itu, firma pertambangan crypto utama di China dilaporkan mula menjual perkakasan perlombongan mereka dengan berat, berikutan runtuhnya pasaran crypto baru-baru ini yang bermula pada pertengahan November.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!