Pertukaran Desentralisasi Binance DEX Akan Melancarkan Ujian Untuk Orang Awam

317

Pertukaran Cryptocurrency Binance akan melancarkan versi testnet dari bursa sentralnya yang baru 20 Februari, Ketua Pegawai Eksekutif Changpeng Zhaoyang  mengesahkan dalam Twitter 12 Feb.

"If you cannot do great things, do small things in a great way" - Napoleon Hill

Binance DEX, rancangan yang pertama kali muncul tahun lalu, bertujuan untuk menyediakan asas yang mendeskripsikan bagi pemegang cryptocurrency kepada token perdagangan, menghapuskan liabiliti dan halangan keselamatan yang berkaitan dengan platform tradisional yang berpusat.

Siaran testnet akan terbuka pada semua, dan Zhao meminta maklum balas dari pengguna dalam tweet yang sama hari ini.

Pada masa DEX diumumkan, Zhao menambah bahawa dia menjangkakan ia berjalan sama seiring dengan platform Binance yang asal atau malah menggantikannya sama sekali, bergantung kepada tindak balas pasaran.

Minggu lalu, dalam sesi 45-minute live ask-me-anything (AMA) di Twitter, Zhao memberikan butiran mengenai DEX yang akan datang.

Beliau berkata firma itu telah memberi akses awal kepada beberapa “rakan terpilih,” termasuk pemaju dompet dan penjelajah blok, yang akan mengintegrasikan alat ke dalam platform terdesentralisasi. Dompet perkakasan Ledger, Nano S, sudah terintegrasi, katanya, sementara Nano X dan dompet dari Trezor dan KeepKey akan datang pada masa depan.

Binance DEX akan tersedia di semua platform, termasuk Windows, Linux, Mac OS, iOS dan Android, seperti AMA.

“Binance DEX berfungsi sangat mirip dengan bitcoin,” jelas Zhao. “Jadi kebanyakan transaksi adalah telus. Tiada transaksi tersembunyi atau transaksi peribadi. “

Tambahan lagi, akan ada yuran penyenaraian sekitar $ 100,000 bagi token yang disenaraikan di Binance DEX – satu halangan yang tinggi yang katanya telah ditetapkan untuk mengurangkan bilangan “projek spam atau penipuan.”

Binance Coin (BNB), juga akan memainkan peranan dalam fungsi blockchain.

Dalam AMA, Zhao berkata:

“Koin Binance di Rangkaian Binance adalah sama dengan koin Ethereum pada rangkaian Ethereum. Anda perlu menggunakannya untuk membayar urus niaga rangkaian, sebagai gas. “

Follow kami di  Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!