Playboy Rancang Mengintegrasikan Dompet Pelbagai Mata Wang Kripto

106

Pada 14 Mac, pemimpin ‘industri dewasa’ Playboy Enterprises mengumumkan penyepaduan pembayaran mata wang kripto bermula dengan portal web Playboy TVnya. Menurut pengumuman, pelanggan akan dapat mengakses kandungan dewasa, eksklusif, augmented reality (AR) dan realiti maya (VR) inisiatif pada masa akan datang.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Peningkatan Fleksibiliti Pembayaran
Playboy adalah gaya hidup dewasa dan syarikat hiburan yang diasaskan pada tahun 1953 oleh Hugh Hefner. Firma itu menjadi salah satu pemimpin ‘industri dewasa’ pertama dalam industri seks dan terus menjadi pemain dominan. Beribu pejabat di Beverly Hills, California, Playboy Enterprises menerbitkan majalah, laman web, siaran televisyen, dan radio di kira-kira 180 negara di seluruh dunia. Sekarang firma itu merancang untuk memperkenalkan pembayaran mata wang kripto untuk perkhidmatan dalam taliannya bermula dengan anak syarikat Playboy TVnya.

Reena Patel, Ketua Pegawai Komersil dan Ketua Operasi untuk Playboy Enterprises, menyatakan:
“Oleh kerana populariti kaedah pembayaran alternatif terus berkembang di seluruh dunia, bersama-sama dengan jangkauan platform digital Playboy, kami merasakan penting untuk memberikan 100 juta pengguna bulan bulanan kami meningkatkan fleksibiliti pembayaran.”

Ganjaran untuk Terlibat dengan Tawaran Playboy
Menurut Playboy, syarikat itu akan menggabungkan dompet pelbagai mata wang kripto yang akan memegang pelbagai aset digital teratas dan syiling yang dinamakan Vice Industry Token (VIT). Dengan menggunakan kripto untuk membayar kandungan dewasa eksklusif, pelanggan akan “mendapatkan token untuk melihat kandungan asal Playboy.TV, serta memberi komen dan mengundi untuk kandungan.”

“Inovasi ini memberikan berjuta-juta orang yang menikmati kandungan kami, begitu juga pada masa akan datang untuk mengambil bahagian dalam permainan kasual kami, platform AR dan VR, lebih banyak pilihan pembayaran termasuk coin VIT, peluang untuk diberi ganjaran kerana terlibat dengan persembahan Playboy,” jelas Patel.

Ini bukan rodeo pertama Playboy dengan kriptografi kerana laman web jenama Playboy; Playboy Plus sudah mula menerima pembayaran BTC pada Februari 2014.

[ sumber: Bitcoin News – 15 Mac, ditulis oleh Jamie Redman ]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!