Pundi-X (NPXS) Bakal Meletop – Aplikasi POS untuk semua Jenis Perniagaan

624

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Kini mana-mana kedai boleh membeli menjual dan menerima Cryptocurrency dalam urusan perniagaan seharian.

Memperkasakan pemaju blockchain dan memegang token untuk menjual cryptocurrency dan perkhidmatan di mana-mana kedai fizikal di dunia. Malah membuat cryptocurrency boleh diakses oleh semua orang tanpa batas.

Pundi XPOS bukan sahaja memudahkan pembayaran atau transaksi cryptocurrency tetapi juga menerima transaksi melalui dompet bergerak dan kad bank. Penyelesaian POS kami boleh menyokong perisikan runcit, pengurusan inventori, pengurusan pesanan, pemasaran dan kesetiaan. Peranti XPOS Pundi adalah penyelesaian semua-dalam-satu untuk peruncit.

Aplikasi Android pada peranti XPOS Pundi
Berdasarkan Android 7.0, Pundi XPOS mempunyai kedai aplikasinya sendiri. Pemaju boleh menerbitkan aplikasi yang mensasarkan peruncit, seperti transaksi cryptocurrency, dompet, perkhidmatan kewangan atau insurans, keahlian atau kesetiaan, pengurusan penghantaran, dan banyak lagi untuk memenuhi keperluan di negara yang berbeza.

Menerbitkan aplikasi di kedai aplikasi POS XPOS memerlukan token NPXS dan NPXS adalah token default untuk menyelesaikan pembayaran dalam aplikasi. Bergantung kepada jenis pemaju yang berlainan, kami mengenakan bayaran sehingga 30% daripada yuran pengendalian dalam NPXS. Kontrak Pundi X akan melancarkan token jenis NPXS ini.

Token Pundi X NPXS juga boleh digunakan sebagai diskaun untuk kesetiaan seperti potongan % jumlah transaksi. Ia akan menggalakkan pengguna menggunakan Pundi X untuk membuat pembelian. Ia juga membantu pemilik kedai untuk meningkatkan pendapatan dan kepuasan pelanggan dan meningkatkan lagi rangkaian perniagaan Pundi X.

Apa Itu Pundi-X?
Pundi XPOS menyokong pembayaran dari dompet cryptocurrency dan dompet mudah alih tradisional, termasuk Alipay, dompet Bitcoin, dan banyak lagi. Apa yang anda perlu lakukan adalah mempunyai satu peranti XPOS Pundi di kedai anda, dan anda mendapat semua saluran pembayaran yang diintegrasikan ke dalam satu tempat. Anda juga boleh meningkatkan pendapatan dari ruang iklan pada skrin sisi peranti XPOS Pundi. Kawasan ini membolehkan pengiklan membeli dengan NPXS.

Peranti XPOS Pundi mempunyai antara muka yang mudah digunakan dan membantu pemilik kedai untuk memudahkan transaksi, termasuk membeli dan menjual BTC, ETH, XEM, QTUM, atau ACT. Ia juga mempunyai menu daftar keluar untuk menyelesaikan transaksi dengan kriptografi. Keahlian, pesanan, dan pengurusan inventori semuanya disatukan di sini.

Apabila kakitangan menjalankan transaksi, sebagai contoh, membeli Bitcoin, pelanggan dapat melihat harga dalam mata wang tempatan. Kemudian mereka menunjukkan kod QR dari dompet mereka untuk imbasan dan menyelesaikan transaksi dengan segera.

Sebaik sahaja urus niaga berjaya, peranti XPOS Pundi akan mencetak resit untuk pelanggan dan pemilik kedai untuk disimpan. Bagi pengiklan, mereka juga boleh membeli inventori iklan pada resit dengan NPXS supaya pemilik kedai dapat meningkatkan pendapatan.

Pundi-X (NXPS) boleh dibeli didagangkan dalam exchanger binance

Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pelaburan yang berpotensi

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Disclaimer : Blocky tidak dibayar untuk mengiklankan coin ini, blocky.my hanya menyajikan info berita semasa industri crypto. Berita semasa banyak diguna pakai oleh traders bijak mencari peluang dalam percaturan pelaburan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!