Qtum Kini Bergabung Dengan Amazon Web Service

124

Amazon Web Services (AWS) China kini bergabung dengan projek public blockchain Qtum. Perkongsian ini melihat syarikat gergasi pengkomputeran cloud yang bekerja dengan projek cryptocurrency dengan permodalan pasaran $ 325 juta, menjadikannya cryptocurrency terbesar ke-29, membangunkan penyelesaian blockchain-as-a-perkhidmatan (BaaS) untuk perusahaan dan pemaju.

"Independence is happiness" - Susan B. Anthony

Perkongsian itu akan membolehkan pengguna AWS membangun dan melancarkan smart contract dengan “cepat, cekap, dan berkesan dengan kos yang lebih efisyen” menggunakan Amazon Machine Image (AMI).

Simon Wang, ketua pembangunan perniagaan AWS di wilayah China, mengesahkan perkongsian itu,

“Qtum kini menjadi rakan teknologi AWS dan salah seorang ahli rangkaian rakan kongsi.”

Berasaskan di Singapura, Qtum,sebelum ini pernah mencecah harga 100$ All time high, dan kini berharga 3.87$. Diramalkan harga bakal melonjak semula setelah circulating supply mencecah max.

Ahli Rangkaian Rakan Kongsi Amazon, menurut laman web syarikat, menerima sumber perniagaan, teknikal, jualan, dan pemasaran untuk membantu mengembangkan perniagaan mereka dan menyokong pelanggan mereka.

 

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!