Ramalan Kejatuhan Matawang Kertas “Era Matawang Digital Bermula”

143

Di U.S.A kecoh dengan ramalan tentang kejatuhan stock market dan bakal disusuli dengan kejatuhan mata wang kertas/fiat. Mengikut ramalan ekonomi barat, ini adalah titik permulaan pertukaran matawang kertas ke digital, namun sesetengah berpendapat , kebanyakkan masyarakat U.S.A mula membeli dan menyimpan stok makanan, minuman dan senjata.

"There is nothing permanent except change" - Heraclitus

Penurunan harga baru-baru ini merentasi pasaran crypto telah menjadi pergerakan harga signifikan pertama ekonomi bakal meleset sebelum kedatangan ekonomi baru.

Kebanyakkan ahli ekonomi barat meramalkan matawang kertas akan collapse , dan berlaku huru-hara seketika sebelum orang ramai menerima cara ekonomi baru yang digital dan terpaksa dipersetujui masyarakat ketika itu.

Dalam masa yang sama , penganalisis Wall Street dan penganalisis cryptocurrency Tom Lee telah hampir memotong sasaran harga tahun akhir Bitcoin (BTC) kepada separuh daripada $ 25,000 hingga $ 15,000, CNBC melaporkan 16 Nov.

Menurut Lee – pengasas bersama firma penasihat pasaran Fundstrat Global Advisors – faktor utama di sebalik sasaran barunya adalah “titik breakpoint” Bitcoin, atau tahap di mana kos untuk membeli Bitcoin sedang dalam diskaun.

Follow kami di Facebook. Facebook.com/blockymy.news. Untuk pertanyaan lanjut dan stay connected dengan kami,Join telegram blocky untuk pertanyaan lebih lanjut tentang revolusi duit masa depan ini.

Official Blocky Telegram Group
t.me/blockytrading

Leave A Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!